Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a bonu.hu-r...

Rendelt már valaki a bonu.hu-ról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Rendelt már valaki a bonu.hu-ról? Ha igen kb mennyi idő szokott lenni az átlagos kiszállítás?
2023. máj. 8. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

A domain:

[link]

az oldal alján és az Általános szerződési feltételekben feltüntetett, 2018-ban létrehozott szlovák cég:

[link]

[link]

nevére van beregisztrálva.

Az oldal fenn van a Facebookon, relatíve számos követővel:

[link]

A szlovák anyacég weboldala:

[link]

Facebook-oldala:

[link]

Szóval leinformálható cég, de mivel külföldi, nehezebb lesz bárminemű jogvitát, jótállási igényt véghez vinni.

2023. máj. 8. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem a szállítási idővel kapcsolatban lenne kérdésem :)
2023. máj. 9. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a futárszolgálattól függ, az Általános Szerződési Feltételek 3-15 napos átlagos kiszállítási időről értekezik:

"A megrendelt termékek a termékek hozzáférhetősége és az eladó szállítási lehetőségeinek függvényében lesznek kiszállítva a lehető legrövidebb időn belül. Az áru kiszállításának átlagos ideje 3-15 nap között mozog. A Geis, Remax, UPS, DPD, GLS, DHL.

A megrendelt áru utánvétellel átvehető azon a címen, amelyet az ügyfél a megrendelés alkalmával adott meg."

Ha további kérdésed van, van kapcsolati űrlapjuk:

[link]

telefonszámuk, e-mail címük, fenn vannak a Facebookon - szóval tudsz tőlük kérdezni.

2023. máj. 9. 12:24
 4/5 anonim válasza:
Sziasztok! Szeptember 11-én rendeltem egy asztalt és a számlán kívül más emailt nem kaptam. Én is a kiszállításra vagyok kíváncsi. Esetleg neked megoldódott? Kiküldték?
2023. szept. 14. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Közben nekem megérkezett.

Először megrendeltem a terméket, de voltak vele kisebb gondok. A bonu.hu azt állította hogy feladták, átadták a Gls-nek, a Gls azt mondta hogy ők nem vettek át semmilyen csomagot :D Ez ment 1 hétig oda-vissza küldözgettek. Aztán a bonu.hu elismerte hogy valószinűleg elveszett a csomag, így kiküldenek egy újat. Azt a feladást követő második nap megkaptam. Ha nem lett volna ez a csomag elveszítés akkor azt mondanám hogy egész korrekt cég, de így nem is tudom :D

2023. okt. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!