Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ecigi rta nem ad jo izt?

Ecigi rta nem ad jo izt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem rég kezdtem átállni elektromos cigarettára. eddig egy bellus rtam volt, de nagyon gyenge izt adott, nem a liquid a gond mert ismerősőm ecigijében tökéletes izt ad. ezért hát betudtam annak, hogy a bellus régi tank. igy hát újitottam, egy vandy vape brskr v3asra. és ugyanaz a probléma talán picit jobb a helyzet de épphogy.

abszolút tanácstalan vagyok. mit ronthatok el, probáltam videók alapján épiteni, szerintem megközelitőleg sikerült is. de az iz ugyanugy harmat gyenge, nagyon tanácstalan vagyok mivel igy sokszor kivánom inkább az analóg cigarettát. egybként a modom egy drag 2es mod, az akuk már régiek benne. a vattám Muji a vape 42ből. a coilom pedig a vandy vape superfine mtl fused clapton wire ss316L

előre is nagyon köszönök minden tanácsot. akár épitésel kapcsolatosan akár hogy ha cserélni kéne valamit stb.

#tank #e-cigaretta #RTA #Bellus #rta tank #berserker v3
2023. máj. 6. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:

MTL kazánok inkább a szálhuzalokat szeretik így olvastam ill tapasztalgatom, ízek! az tényleg keménydió nálam is sajnos, kezdő vagyok vagy voltam ill abszolute kezdő nem vagyok így talán a helyes. A gyári pnp porlasztók tényleg nagyon jó ízeket adnak, azt tanácsolom használj ilyeneket és párhuzamosan kísérletezzél a tekergetésekkel, de pl, ne brüni mtl-el kazánnal, az rettenet kényes sztem. Mutatok egy kazán nekem ez van és szuper, de vannak liquidek amik 1-2re beégetik sajnos, ezt ki kell tapasztalni, de álltalába egyes dohányos levek azok. Vapefly Nicolas II 2 MTL Tank 1.2R porlasztóval (ohm) Innokin Zenith II Tank Atomizer 1.2R porlasztóval, esetleg (ez még nekem most jön a Sourcéról) Lost Vape UB Lite Tank 1.2 vagy 1.4R porlasztót ajánlana hozzá.

A nikotin mennyisége is befolyásolhatja, énnálam 3 a max, különben csak az erőt érzem meg a torkom tüdöm fáj.

RTA-nál sok múlik a vattán is, ajánlok egyet amit pl, nekem a brünihez ajánlottak, igen most azzal szó szerint szenvedek.. a COTTON CLOUDS! Folyadék ellátási bajaim voltak, az végül is a BP MOds vattával megoldódott, de ezzel várom hogy igazi lesz majd, annál dugig kell tölteni a tankot, és max 70-es VG-vel mert nem mászik fel a lé.

Sok múlik azé a lén is, pl, VG-hez töményebb kell PG-hez kevésbé.

Sok múlik ha van persze, az alsó afc-n is hogy hanyas, 0.8-as brüninél nálam tacs!! behorpad a fejem! most majdnem legnagyobbon van.

Ajánlom a vaperina fórumot!

2023. máj. 9. 08:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyu, ma jött egy 3.5ml-es Dvarw RTA, 3x0.8-as AFC-vel szereltem össze, 2.5-es Ni80-as 0.8R tekercs, nem volt más ezért ez. Szinte az egész napom rámant az afc-re vattázásokra, de ezzel elég tűrhető lett az íz, szval ajánlom neked is! nagyobbat ne nagyon mert annak a gőz útja hosszabb, így elveszhet az íz sőt.. ja és ha próbálgatod akkor egy kedvenc zamatos liquiddel tegyed, lehetőleg nikotin mentessel, mert sokat kell próbálni.

+ ezt nézd meg esetleg: [link]

2023. máj. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!