Szoktatok nevet adni háztartási és egyéb gépeiteknek? Ha igen, akkor minek mit?
Néha, mikor nincs kedvem felemelni a porszívót, csak úgy húzom magam után a gégecsőnél fogva, akkor szoktm neki mondani, hogy "gyere, Bodri!"
Tehát akkor van neve, de csak a porszívónak.
Ha lesz egyszer mosogatógépem, azt tutira elnevezem majd, mert akkor ő lesz a házicseléd, nem én :)))
Én még az emberek nevét se tudom megjegyezni :DD
Nem gondoltam volna, hogy ennyien adnak nevet a gépeiknek. Én sosem tettem :)
Nekünk is volt régi Hajdú mosógépünk Gizinek neveztük, azóta van egy másik, de a nevet örökölte. A mosogatógép az Magdi (Anyus) anyám nevezte el őket így a Magdi a Barátok Közt sorozatból jött. Szokta is anyám mondani, h dolgoznak a lányok (mikor megy a mosó és a mosogatógép is).
Tesómnak van egy Cd lejátszós magnója az Thomsonka ( Igen Thomson márkájú).
Egyébként csak mobiltelefonokat meg mp3 lejátszókat meg laptopokat láttam elnevezve. Aminek van Bluetooth egysége ugye a Bluetooth kapcsolathoz kell név. A mobilomnak nemes egyszerűséggel Nokia 6233 a neve, de láttam már érdekes neveket Bluetooth eszközöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!