Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a motorhaztetőbe viz...

Ha a motorhaztetőbe viz kerult az gondot okoz?

Figyelt kérdés
voltam mosni az autot es eszrevettem utana hogy icipicit felvan nyilva a motorhazteto de alig tenyleg.. elotte anyukammal valamkt megakartunk nezni es kicsit felnyitottuk de nem teljesen, nem lettteljesen visszacsukva.. aztan mostum az autot es utana vettem eszre hogy kicsit felvan nyitodva.. kicsi vizet eszrevettem belul de nemvazes.. baj lehet belole?
2023. máj. 1. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megy, akkor nincs baja.
2023. máj. 1. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy.Nem baj
2023. máj. 1. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha így megy bele a víz, az gáz: https://www.youtube.com/watch?v=T3P6d8_Ksbg
2023. máj. 1. 23:48
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ne viccelj, ez semmi, a kézimosóval kimosom a motortért is, ha kell.

Elvileg a gyújtás környékén keletkezhetne áthúzás a nedvesség hatására, de gyakorlatilag ép szigetelés esetén az sem.

Meg azt is tudjuk, hogy valamelyik benzinkúton nem látják szívesen a motormosást, majd én kérek elnézést, hogy beszedik a pénzt, én meg lemosom, nem számít...

2023. máj. 2. 07:05
 5/5 Morzsi007 ***** válasza:
Elvileg bírja, de a gyújtótrafóknál , biztosítéktáblánál csak finoman, ha esetleg motorteret akarsz takarítani, tisztítani nagynyomásúval. Ha kicsit kapott kézi mosás közben nem lehet baja.
2023. máj. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!