Melyik a kedvenc rádióadó amit hallgatni szoktál? Lehet akár online rádió is És miért pont azt a rádióadót hallgatót?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 11:28
11/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 4 köszönöm neked és mindenkinek aki eddig válaszolt hiba volt téged lepontozni kérdésem van hol lehet megtalálni azt a rádióadót amit halgac mert nekem nem sikerült megtalálni a rádió elő adását és ezen felboszantotam magam mègecer bocsi ígérem nem pontozom le a válaszod bármit is írsz ez egy ingyenes élő rádió?
2023. máj. 1. 21:08
12/17 anonim válasza:
A rádió csak itt Kanadában fogható, egyéb helyen úgy tudom hogy le van tiltva, de VPN segítségével lehet hallgatni, csak Kanadai átjáró kell.
Chrome bővítmény ingyen: [link]
Abban kanadai címet választasz. Most kipróbáltam azon keresztül a listában a 205.211.154.115 címmel működik.
Innen nyitottam meg a lejátszást: [link]
13/17 A kérdező kommentje:
Kossuth rádiót hallgatók rengeteg szórakoztató műsor is van rajta Petőfi rádiót gong rádiót ezt mind FM rádión keresztül nagyon ritkán rádió 1FM vagy online ritkán online rádió 88 ha van elég netem akkor friss FM rádiót halgatom a legszívesebben a jó zenék és a jó esti műsorok miatt a ridikül című műsorukat szeretem a legjobban a friss FM rádió adót online szoktam hallgatni csak ritkán mert kevés a net
2023. máj. 2. 11:35
15/17 anonim válasza:
Irodában muszáj Retro rádiót hallgatnom, a falat kaparom tőlük: a totál tájékozatlan, de borzasztóan beképzelt, tahó Bochkor meg a többi idétlen, az agyonismételt „slágerek”. Szörnyű rádió, mondjuk Balázsék még rosszabbak.
Régen a Klubrádiót hallgattam, ma már önszántamból egyáltalán nem hallgatok rádiót.
16/17 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok kiegészítés nagyon ritkán a karc fm rádiót halgatom FM rádión keresztül Szentesi frekvenciával elsősorban a háború Ukrajnában című műsor érdekel azt hallgatom a rádióban vagy nézem a tvben esetleg a neten nagyon ritkán
2023. máj. 5. 08:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!