Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Klíma vásárlás előtt állunk....

Klíma vásárlás előtt állunk. Kinek milyen márkájú vált be?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 12:09
 1/6 Barnabas333 ***** válasza:

LG most már nagyon jó. (10 éve még nem volt az.) Cégben is van 5-6 db.

Nekem 3 éve van meg, csendes is.

2023. ápr. 27. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ hogy mi az elvárásod. Ha nem annak megfelelően választasz, neked sem fog beválni.

Kérd a helyszíni felmérést és tanácsadást.

Vagy megelégszel azzal, hogy mondok egy márkát, ami nekem jó?

2023. ápr. 28. 05:44
 3/6 Barnabas333 ***** válasza:
38%
Kettes a magyar szakemberekről annyit, hogy boldog boldogtalan klíma szerelő lesz, mert jó pénz. Anyámnak is betettek valami noname vackot, nem is ért semmit, így most két klímája is van. Nekem az LGt a Diplomás gépészmérnökünk mondta. Sok klímás egy olcsó talán Midea márkàt fog mondani, mert azon több a haszna. A teljesítmény meg a területtől függ azt egy értelmes ember ki tudja számolni. Hűtés,fütést meg már szinte az összes tudja.
2023. ápr. 29. 03:17
 4/6 Barnabas333 ***** válasza:
Egyébként meg erre találták ki az oldalt. 8éve a konyhai csapom is az oldal alapján vettem, tökéletes. Persze akkor még több volt a normális hozzászóló itt és kevesebb a troll mint mostanában.
2023. ápr. 29. 03:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as: a Midea a középkategóriában még mindig a jobbak között van.

Aki ennél sokkal jobbat akar, az ugorjon egy szintet és vegyen japán klímát (Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi).

Az LG nem rossz, de semmivel nem jobb mint a Midea.

2023. máj. 2. 09:20
 6/6 Barnabas333 ***** válasza:

5-ös Édesanyámnak Auxot tettek be meg még egy nonamet talán Vortex, mert egyet kevésnek érzett a 64m2-es panelben.

Toshiba már egy magasabb szint, jóval drágább is tudtommal.

Az LG-n még azok is elcsodálkoztak, hogy milyen halk a kültérije is akik beszerelték.

2023. máj. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!