Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Paypal fiokhoz nem tudom a...

Paypal fiokhoz nem tudom a kártyámat adni.Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretem volna egy paypal fiokot csak ugy,és amikor csináltam elszőr,sikeres hozzá tudam adni.De egy hétre rá nem kellet.Igy lezártam a számlámat.1,5 évre rá kellet megint igy csináltam egy újat és amikor hozzá akartam adni a fiokot akkor azt irta hogy 'hogy ez a kártya más fiokhoz van adva'.Tudok ezzel valamit csinálni vagy baszhatom az egészet?

2023. ápr. 26. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nem érthető ezen? Bár annyira nem értem, össze-vissza írod. A paypal-on ami az eredeti, amihez a kártya volt csatolva régen, abban kell megszüntetni a kapcsolatot, a kártyát törölni, bár ha jól tudom automatikusan inaktiválja évenként vagy 2 évente. Új felhasználói feltételek vannak most, szóval lehet ebben is változott valami és emiatt nem engedi, adatvédelmi okból, szerintem új paypal regisztrációnál nem tudod hozzárendelni ugyanazt a kártyát, amíg máshol regisztrálva van.
2023. ápr. 26. 23:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De az baj ha az első fiokot ugy zártam le hogy nem törötem ki a kártyát,hanem egyből lezártam?
2023. ápr. 27. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, baj.
2023. ápr. 27. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor hagyhatom az égeszet vagy a support sem tud valamit csinálni?
2023. ápr. 27. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
De mepróbálhatod velük, de nem tudsz belépni a régibe?
2023. ápr. 27. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem birok mert irtam hogy a régit azt már levan zárva.Jelenleg egy darab fiokom van.
2023. ápr. 27. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!