Milyen GPS-t vegyek?
Azokat amiket leírtál szinte minden GPS tudja. Nem írtad milyen árkategóríában érdekel a dolog.
De itt találsz bőven mindenfélét: [link]
És a Garmin oldalán is szétnézhetsz (www.garmin.hu).
ilyesmit láttam már egy haveromnál, de beépített aksis, hamar lemerült, fél nap alatt, nekem használt is jó lenne teszvesz/vaterán... kb max 15000 ftra gondoltam, de olcsóbban jobb lenne. Ezen az oldalon csak drágábbakat láttam.
Nekem TomTom One Traffic gps-em van szerintem nagyon jó
Európa legújabb és legteljesebb térképeivel rendelkezik.
Lefedettség:
Andorra, Ausztria, Belgium, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Magyarország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Ír Köztársaság, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia, Egyesült Királyság és Vatikán.
A csatlakozó utakat is tartalmazza a következő országokban: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Ukrajna és az Orosz Föderáció.
Forgalmi jelvevő van hozzá.
Frissítés egyszerű.
Ár: 49 eFt
Ha kevés a pénzed, akkor keress használtan. 15000-ért lehet kifogni jó gps-t. Amugy ezek ára 20000 körül kezdődnek.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!