Fejlámpa hogy működik?
Vettem Hama Led Headlight-et. Nyomtam a bekapcsológombot, nem volt semmi. Aztán az elemről a borító műanyagot kezdtem el levenni, mert rosszul láttam.
Hogy működik? Mit csináljak, hogy működjön?
Nem kell szétbontani az elemet, annak jónak kell lenni, ha nincs lemerülve és jó irányba raktad be mindegyiket, érintkezést is ellenőrizve.
Módváltós kapcsoló, rövideket kell nyomni.
4: Csak én úgy válaszoltam, hogy megnéztem az eszközt a neten.
3 x AAA elemes, egy nyomógombos, többmódos.
Melyik típus pontosan? Sokféle Hama fejlámpa van.
Az elem rendesen a helyén van?
Ha igen, látatlanban: ha rövid gombnyomásra nem történik semmi, akkor próbáld meg picit hosszabban nyomni. Ha már világít és többféle fényerő választható, akkor a gomb rövid nyomásával tudsz változtatni.
Honnan lehet tudni, jól raktam-e be az elemeket?
Nincs műanyag lap.
Nincs kapocska, fül.
Nincs rajzos útmutató.
Mi nem tartunk Hama dolgokat, így nem tudom, az milyen belülről. A pontos típus ismerete nélkül csak általánosságokat tudok írni.
Az elemfészekben biztosan van egy kidomborodó ábra, ami mutatja, hogyan kell behelyezni az elemeket. Egyik végén vagy kúpos spirálrugó van, vagy egy kidomborodó lemezke. Az elem negatív (tompa, lapos) vége erre nézzen. A túloldalon is van egy lemezke. Annak kell nekinyomódnia az elem pozitív végének (ahol olyan kiálló bütyök van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!