Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fejlámpa hogy működik?

Fejlámpa hogy működik?

Figyelt kérdés

Vettem Hama Led Headlight-et. Nyomtam a bekapcsológombot, nem volt semmi. Aztán az elemről a borító műanyagot kezdtem el levenni, mert rosszul láttam.

Hogy működik? Mit csináljak, hogy működjön?

2023. ápr. 25. 11:28
1 2
 1/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
56%

Nem kell szétbontani az elemet, annak jónak kell lenni, ha nincs lemerülve és jó irányba raktad be mindegyiket, érintkezést is ellenőrizve.

Módváltós kapcsoló, rövideket kell nyomni.

2023. ápr. 25. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Az elem - akku - és az érintkező között nincs műanyag lap ami szigetel?
2023. ápr. 25. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2023. ápr. 25. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Az elemmel együtt csomagolt termékeknél, ha az elem/akku nem külön van, hanem a készülékben, akkor a pozitív végénél van egy kis átlátszó kerek kapocska. Abból kinyúlik egy kis fül. Azt megfogva ki kell húzni.
2023. ápr. 25. 12:58
 5/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:

4: Csak én úgy válaszoltam, hogy megnéztem az eszközt a neten.

3 x AAA elemes, egy nyomógombos, többmódos.

2023. ápr. 25. 15:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, nem tudom, hogy kell csinálni, kérek szépen segítséget!
2023. ápr. 26. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Melyik részét nem érted? A csomagoláson/-ban is kell lennie legalább rajzos útmutatónak.
2023. ápr. 26. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Melyik típus pontosan? Sokféle Hama fejlámpa van.

Az elem rendesen a helyén van?

Ha igen, látatlanban: ha rövid gombnyomásra nem történik semmi, akkor próbáld meg picit hosszabban nyomni. Ha már világít és többféle fényerő választható, akkor a gomb rövid nyomásával tudsz változtatni.

2023. ápr. 26. 17:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Honnan lehet tudni, jól raktam-e be az elemeket?

Nincs műanyag lap.

Nincs kapocska, fül.

Nincs rajzos útmutató.

2023. ápr. 26. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi nem tartunk Hama dolgokat, így nem tudom, az milyen belülről. A pontos típus ismerete nélkül csak általánosságokat tudok írni.

Az elemfészekben biztosan van egy kidomborodó ábra, ami mutatja, hogyan kell behelyezni az elemeket. Egyik végén vagy kúpos spirálrugó van, vagy egy kidomborodó lemezke. Az elem negatív (tompa, lapos) vége erre nézzen. A túloldalon is van egy lemezke. Annak kell nekinyomódnia az elem pozitív végének (ahol olyan kiálló bütyök van).

2023. ápr. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!