Tegnapi nap feladtam egy csomatot foxpost automataval viszont elfelejtettem cimket ratenni, kiszallitjak igy?
Figyelt kérdés
feladtam egy csomagot foxpost automataba az applikacion keresztul csinaltam meg a dolgot, viszont a cimket azt eltelejtettem ratenni de az automatabol mar elvittek a nyomkovetes szerint, van igy esely, hogy kiszallitsak?2023. ápr. 18. 13:38
1/3 anonim válasza:
Mikor az automatából kiveszi a futár, nyomtat cimkét és rá ragasztja. Elég ha a csomagra a címzett és a feladó email címe, és telefonszáma fel van tüntetve.
Ha egyik se került rá, akkor is jó esélyel célba ér. Csak probléma esetén nehéz lesz megtalálni a csomagot.
2/3 anonim válasza:
Soha nem teszek címkét a csomagra. Legfeljebb a telefonszámot szoktam csak ráírni, de mint kiderült, azt is felesleges, mert ha elkeveredik, úgysem veszik figyelembe, mi van ráírva. Azóta sokszor semmit nem írok rá.
3/3 anonim válasza:
Én se tettem még sose címkéét. Csak név és telefonszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!