Miért nem működik a távirányító? Hyundai 43TS292 Smart televízió
Figyelt kérdés
Hyundai 43TS292 Smart típusú televízió távirányítóval való bekapcsolás során csak a bekapcsoló gomb működik, bekapcsolás után egyik gomb sem működik a taviranyitón. ( még a kikapcsolás sem). Eredeti távirányítóm van, de egy másik ( nem az ami hozzá volt, viszont már ez a harmadik távirányító amit rendeltem hozzá és ez eredeti, mindegyik során fent állt ez a probléma, hogy csak bekapcsolni tudtam velük a készüléket. Hogyan tudnám megoldani ezt a problemat? A tv jelenleg nem csatlakozik wi-fi hez, és irányító nélkül nem is tudom hozzá csatlakoztatni, tehát az aplikacio nem megoldás.2023. ápr. 14. 23:34
11/11 Szervizmérnök úr válasza:
"A TV gomb a 7-es alatt, ill. a MENU fölött van."
De az nem olyan TV-gomb. Csak egy közvetlen gomb a TV-forrásra.
Van még egy külön forrásválasztó is (bal felső), ami behozza az összes lehetőséget (HDMI stb.). Ez meg csak TV-re vált.
Ismerem ezeket a Vestel készülékeket, szervizemben is halomra állnak.
Nem univerzális távszabályzó, már megírtam volna, ha az lenne.
Egyébként Samsungnál is előfordul ilyen megoldás, a régebbi típusoknál, hogy van egy külön TV gomb is, meg külön a Source. Az sem univerzális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!