E cigi, ki milyet használ, meddig bírja a porlasztó?
Én kezdő vagyok, nem tudok teljesen megfelelni neked, de elmondom én hogy vagyok most vele.
Első porlaszót egy Vapefly Nicolas 2, ehhez adtak 2 porlasztót, a kisebbiket használtam többször. Sokáig el is ment de mikor a AE Oriente dohányos liquidjével megtöltöttem kb, 2-3 ml-t bírt és beégett, a másik porlasztót is kifingattam vele.
Most a Souremore jön kettő felújítható kazánom, köztük a Brunhilde rta-ja, tehát tekerni fogom hisz porlasztókkal így ellátni magamat képtelenség lenne.
Szval tapasztalgatom ez a világot, ami kihívást jelent a következőkbe az az hogy mit hogy milyen huzallal tekerjek majd meg.
Modom (az első) az AEGIS LEGEND 2 L200 CLASSIC, de ez az mtl gyári porlasztókat nem éppen jól kezeli, ez egy dl-re való inkább.
Nemsoká jön már egy kifejezetten mtl-hez való mod a VOOPOO Drag X Plus Professional Edition, köv rendelésembe pedig lesz egy BP MODS Lightsaber Pod Mod Kit és egyenlőre le lesz tudva.
Ez egy olyan hobbi amibe tényleg lehet önteni a zsét ha az ember nem tud megállni, főleg ha kisérletezős típus, de muszáj szval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!