Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a boltba az árun hagyják a...

Ha a boltba az árun hagyják a lopásgátlót fizetés után az miért nem csipog be?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 8. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig becsipog.
2023. ápr. 8. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
fizetéskor hatástalanítódik a pénztárgép által.
2023. ápr. 8. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fizetéskor valahogy hatástalanítják, de ez nem biztos hogy végleges.
2023. ápr. 8. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Lehúzzák a kasszánál ezáltal törlődik a rendszerből a termék.
2023. ápr. 8. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen lopásgátlóról van szó. Ha olyanról, amit speciális célszerszámmal kell leszedni, az bizony bejelez. Ha a matricára gondolsz, akkor a pénztárgépnél tudják deaktiválni és akkor nem jelez be az áruvédelmi kapuknál. Viszont ebben az esetben is érdemes otthon kivágni ezt a matricát, bilétát, mert más áruházakban okozhatnak kellemetlen perceket.
2023. ápr. 8. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ha olyanról, amit speciális célszerszámmal kell leszedni, az bizony bejelez."

Nem mindig. Amikor üzletben dolgoztam, akkor kipróbáltuk, hogy hányszor jelez a kapu (igen, nagyon unatkoztunk). 10 alkalomból legalább egyszer nem csipogott a kapu. Többször volt olyan is, hogy a vásárló hozta vissza a ruhát, hogy benne maradt a lopásgátló.

2023. ápr. 8. 16:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. ápr. 8. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb egy tréning gatyát vásároltam egy hipermarketből, rajtafelejtették és bizony becsipogott. Csak itthon vettem észre, hogy van rajta az a mágnessel leszedhető. Egy kombinált fogóval jó 10 perc alatt leszedtem, de megkínlódtam vele.
2023. ápr. 8. 20:05
 9/10 Cater válasza:
Nem mindig jelez be, ezért szokták drágább termékekbe két de volt olyan is három fajtáját beletenni.Van olyan amelyik akkor is bejelez ha elméletileg "hatástalanítva" van.
2023. ápr. 15. 04:38
 10/10 ha5ctx ***** válasza:

Mert egy rfid (radio freqvency identity) kódot tartalmaz(egy karaktersort) , amit fizetéskor kivesznek a rendszerből.

Később ez abban az esetben jelez be, ha ennek a kódnak a törlése valami miatt a fizetéskor nem valósul meg.

2023. ápr. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!