Mezőgazdasági (permetezés) drón használathoz hivatalos képzés, engedély stb. hol elérhető Magyarországon?
Több oldalon is láttam pár ezer forinttól 100-800 ezer és (két képzés előképzettség végett) 1.6 millió forint értékben is most képzést.
Mi a hivatalos, hol tudnák ennek pontosan utána járni?
Milyen lehetőségeim vannak első sorban Veszprém megye környékén?
Még látom elég kezdetleges itt mindennek a kialakulása, ezért is nincs még "jó öreg bevált" hely amit mindenki ajánlana neten.
Az csak az egyik lepes.
- Kell az a1/a3 vizsga, esetleg az a2. Az a1/a3 online felkeszitos es az osztrak vizsga ingyenes a magyar 5 ezer korul van.
- Kell az un. Zold konyv a nov vedo szerek hasznalatahoz.
- A kepzes 1 honap es 100-150 eft. A helyi nov vedo kamara szervezi.
- Kell a nov vedo dronpilota kepzes aminek azbara 500tol felfele van valtozo hosszusagu. A legtobb reklam errol szol es magancegek vegzik.
- A legyugyi hatosag vizsgajara erdemes a legugyi hatosagnal felkeszulni. Nekem ez az egy hianyzik, mert nem tul regi es varom hatha meg lehet olcsobban uszni. Ha mindez megvan akkor mar csak meg kell venni a cuccot, ami most kb 12-15 mft es varni, h engedelyezzenek barmilyen szert legi kijuttatasra:) ez szerintem jovore varhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!