Tv-n film nézés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni.

Tv-n szeretnék filmeket nézni (leginkabb 4k)de nem tudom mi lenne a jó megoldás.

Pendriveon gondolkoztam de sok helyen írják ezt a ssd házas megoldást csak sajnos ahhoz semmit nem értek.

Valaki tudna segíteni ,hogy melyiket kellene választani és milyet ?

2023. márc. 28. 18:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Ill miért ajánlják inkább az ssd házas megoldást mint a külső ssd-t
2023. márc. 28. 18:07
 2/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Lehet, hogy M.2 SSD házra gondolsz, USB-csatlakozóval, vagy a klasszikusnak számító SATA SSD USB-ház a másik változat.

M.2 a korszerűbb, gyorsabb technika, valószínűleg a 4k igényelte adatátviteli sebesség miatt ajánlják, noha a hagyományos is alkalmas lehet.

De ezt most nem tudom pontosan, milyen sebesség kell hozzá, nem foglalkoztam ilyennel.

2023. márc. 28. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Ahha értem, legalább ezt a részét ,hogy melyik modernebb.
2023. márc. 28. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az m2 modernebb hiszen az m2es atviteli sebessége miatt akár 2 másodperc alatt tudod végig nézni a filmet míg a Sata csaltakozosnal egy egy film megnézése az átviteli sebesség limitje miatt akár 10 másodperc is lehet.

A pen driveok lassabbak, ott változó de pár perc is kellhet egy filmhez, és a merevlemeznel sok film megy rá , cserébe lassú így 2-3 percnél hamarabb esélytelen egy 4k-s film vegignezese.

Én mondjuk egyszeres sebességgel nézem így bármely technológia elegendő , ellenben a ki be huzogatas szetcseszi a csatlakozot így egy nagyobb pen drive lenne a győztes, kényelem, ár, és kapacitás arány miatt

2023. márc. 29. 07:02
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt néztem ki elsőnek , jó lehet?

2023. márc. 29. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit fancy felesleges , en 8100 ft-ert vennék egy 256osat azon filmeket is tudsz tárolni amit többször nézel. Nem ilyen szines szagos de a tévében mindegy. És vegyél egy hosszabbítot hogy ne a tévé csatáját rangasd
2023. márc. 29. 20:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen az a cél 4k-s filmeket nézni.

A hosszabbító jó ötlet.

2023. márc. 29. 20:47
 8/10 Morzsi007 ***** válasza:
4 K-s film alatt mit értesz? Netflixes 4K, ami nincs 10GB, vagy 70-90 GB-os filmek (pl mkv), ami szintén 4K? Külső HDD is elegendő USB 3.0-val. Ez talán a legolcsóbb megoldás. A hosszabbító jó ötlet, hogy kíméld a TV aljzatát.
2023. ápr. 5. 07:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Hol vannak a filmek eredetileg? Van-e hálózati csatlakozó a tévén?(internet) Elegendő lehet a wifi is, ki kell próbálni.

Mert ha a filmek egy számítógépen vannak, akkor azt megosztással a tévé eléri és le tudja játszani, nem kell másolgatni.

2023. ápr. 5. 11:11
 10/10 NTBS ***** válasza:
Inkább nézd gépen.
2023. ápr. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!