Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam helyre a rohadt...

Hogyan hozzam helyre a rohadt homályos képet?

Figyelt kérdés

Az a nagy büdös helyzet, hogy kihagytam egy órámat. És én elkértem valakitől a jegyzetet, és el is küldte messengeren, csak valami tragikusan homályos.

Ezzel így tudok bármit is kezdeni, hogy olvasható legyen? (Csak mert az van, hogy ketten vagyunk azon az órán, tehát mástól nem tudom elkérni, viszont mi ketten meg összevesztünk valamin, szóval nem írnék rá megint)

2023. márc. 28. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy, újra le kell fotózni a jegyzetet, normálisan.
2023. márc. 28. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Aha, csak ez nem opció 😅
2023. márc. 28. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A messenger is ronzott rajta biztosan.

De ha vacak már az eredezi kép is, akkor semmit nem lehet vele kezdeni.

Írj rá a tanárra.

2023. márc. 28. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A képszerkesztők sem képesek csodára, ami nem olvasható, azzal nem lehet mit kezdeni.
2023. márc. 28. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Küldesd újra de ne képként, hanem fájlként eredeti méretben.
2023. márc. 28. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Megoldódott a problémám, nem a kép az olvashatatlan, hanem az internetkapcsolatom volt a tré xD

Köszi a válaszokat

2023. márc. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!