Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A sim kartya nelkuli Apple...

A sim kartya nelkuli Apple watch mit tud?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hulye kerdes de nem igazan ertek hozza. Most keszulok venni egy Apple watch se-t a Telekomnal es kidobott egy olyan opciot , h multisemet valaszthatok hozza, aminek utana olvastam h nem kell nalam lennie a telonak ugyis tudok vele mindent csinalni, kb mintha ket telom lenne. A kerdesem az lenne ha nem valasztok simet hozza akk a sim nelkuli oranal ha nincs a kozelben a telom nem is tudom fogadni az uziket illetve hivasokat, zenet hallgatni stb? Ha igy van mekkora hatotavolsagban kell lennie a telonak?

2023. márc. 19. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Mégis mi a f@sznak kéne SIM kártya zenehallgatáshoz???...
2023. márc. 20. 01:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1... apple music, spotify és társaik ha nincs wifi.

Nem kell hozzá feltétlenül a telefon, elég ha van wifi kapcsolat.

2023. márc. 20. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fölösleges a cellular watch, ötödöli a készenléti időt a 4g modem
2023. márc. 20. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra jó a cellular vaccs, hogy sportolás közben - amikor nem viszed az ájfónt, akkor is el tudjon érni az MVM Next ügyfélszolgálatosa, hogy rábeszéljen valami fölös autós biszsztosításra. :D
2023. márc. 20. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"A kerdesem az lenne ha nem valasztok simet hozza akk a sim nelkuli oranal ha nincs a kozelben a telom nem is tudom fogadni az uziket illetve hivasokat, zenet hallgatni stb?"

Hiába veszed az e-sim-es verziót, ha nincs hozzá beállítva sim. Ilyen esetben teljesen felesleges, válaszd az alap modellt.

"Ha igy van mekkora hatotavolsagban kell lennie a telonak?"

Hát ez attól függ, hivatalosan akár 100 méter is lehet a bluetooth hatótávja, de ezt erősen kétlem. Épületen belül, a falak miatt ez kisebb, de ha nincsenek falak, akkor egy 30-40 métert biztosan tud, de sosem próbálgattam, hogy hol szakad meg.

De ha az órád fent van wifi hálózaton (mert képes kapcsolódni a sim nélküli modell is), és a telefonodon is van mobilnet, vagy szintén wifin van, akkor aktív marad a kapcsolat az óra és a telefon között, távolságtól függetlenül.

Kb fél éve használom a saját órámat, több ismerősömnek is van és az az egyértelmű tapasztalat, hogy semmi szükség sincs az e-sim-es modellre. Csak rövidíti az üzemidőt és lényegében sosem fogod használni.

2023. márc. 23. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. márc. 24. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami miatt megéri az én esetemben és pozitívumok is legyenek, nagyon kényelmes pl: a tó partra csak egy órával menni amin látod ha fontos személy hív, felveheted és beszélhetsz.
2023. ápr. 13. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!