Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Időjárás állomás rosszul...

Időjárás állomás rosszul jelez,Mi a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy hónapja vásárolt Sencor SWS 9898 Wifis időjárás állomáson ami a weathercloudra osztja WiFin keresztül az adatokat és azt írja hogy derült napos idő van amikor egyértelműen esik az eső.Egyszer már reseteltem akkor jól írta hogy esik és a csapadékmennyiséget is mérte most viszont megint naposat ír. mi lehet a probléma?

2023. márc. 15. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
25%

Az hogy ez egy olcsó kacat. Ez ennyiért ennyit tud. Kidobott pénz volt.

Ráadásul az ilyen sz.rokkal rontjázok az neten fellelhető időjárási adatok pontosságát. Be kellene az ilyenek árusítását tiltani. Vagy legalább a bevizsgálásukat, kalibrálásukat kötelezővé kéne tenni.

2023. márc. 15. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak a VR-os srácokat tudom idézni, miszerint tök felesleges az időjárásjelentés, ha elég kinézni az ablakon.

Gondolom mivel occsó kinai, így el tudom képzelni, hogy egy teljesen más ilyen kacat adatait kapod meg.

2023. márc. 15. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért nem nagyapádat látogatod meg vagy hívod fel időjóslásért, amikor fáj a dereka, akkor eső jöhet:DDD

A probléma az a kütyüvel, hogy a sacca nem mindig jön be..., ha működne, akkor nem lennének tv-időjósok se, pedig azok még fizut is kapnak a tippre...

2023. márc. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!