Mennyire jó az internetem?
Eddig 1 megás netem volt,de most lecseréltem 6 megásra.
Azt szeretném megtudni,hogy kb. mennyi idő alatt fog letölteni(firefoxal) egy (pl.:1 gigás) programot.előre is köszi
Az attól függ ... Pl., hogy honnan töltöd. Lényegében, ha nem változtak az internetezési szokásaid elmondható, hogy most hatszor gyorsabb lesz mint eddig. (Ez nem feltétlenül igaz, ha szolgáltatót is váltottál)
maci
6 megás neten egy egy gigás anyag kb 1300 másodperc alatt jön le full sávszélen. Ez több, mint 20 perc. Valójában viszont nem fog a névleges 6 megabit megjelenni (bár minél kisebb a csomag, százalékban annál kevesebb az, amit nem kapsz meg a szolgáltatótól). Így kb. 40 percet számolj rá, ha szerver oldalon is jó a net.
Én 60 megabitre fizetek elő Pesten havi 5000-ért (UPC), ebből olyan 38-at kapok ténylegesen meg és 10 perc alatt lejön egy DVD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!