Lehetséges, hogy Garmin okosóra nem magyar menüs?
Figyelt kérdés
Hirdetésben van ahol megemlitik, hogy nem magyar menüs? Pedig úgy tudom a Garmin állítható magyarra.2023. márc. 7. 20:32
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Garmin vivoactive 4s ről van szó. Alaza magyar menüsen hirdeti. Vannak űzletek ahol ez nincs feltűntetve.Igy nem vagyok biztos benne, hogy máshol is azzal kapnám.
2023. márc. 8. 04:39
3/4 anonim válasza:
A kézikönyve:
bár honosított, de nem tartalmaz információt arról, hogy tartalmaz-e magyar nyelvet. A nyelvi beállításról csak ennyit ír:
"Nem megfelelő a nyelv az eszközön
Amennyiben véletlenül rossz nyelvet választott az eszközön,
módosíthatja a kiválasztott nyelvet.
1 Tartsa lenyomva a "B" gombot.
2 Válassza ki a "fogaskerék" ikont.
3 Görgessen le a lista utolsó eleméig, és válassza ki.
4 Görgessen le a lista második eleméig, és válassza ki.
5 Válassza ki a kívánt nyelvet."
A hivatalos forgalmazó termékoldala:
sem részletezi.
Kérdezz rá a hivatalos forgalmazónál - a #1-es hozzászólásomban belinkeltem az elérhetőségüket (Impresszum).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megrendeltük,(nem az Alazán) reméljük, hogy magyar.
2023. márc. 9. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!