Vettem egy VIOFO márkájú VIOFO A129 Pro Duo típusú autós kamerát a kocsiba. Mivel ez wifi-s, ad internetjelet.Van ennek a jele annyira erős, hogy a felvételkészítés MELLETT, azon kívül arra IS használjam, hogy legyen internet az autóban?
"nyilván nem sofőr általi vezetés közbeni internetezésre, hiszen az életveszélyes, ha nem egyenesen halálos, de mindenképpen ön,- és közveszélyes - hanem egyrészt megállás során történő, másrészt utasok általi használatra."
Az internetkapcsolat nem veszélyes menet közben sem.
Én is használom, nap mint nap.
Online navigáció, útvonalinfók, szól a webrádió, messemgeren, skype-on, viberen hívnak, az autórádión kihangosítva tudok beszélni, jönnek az üzenetek, hogy megérkezett a fizu, levonják a havi díjakat, a maradékot az asszony 10 perc múlva már el is költötte, stb.
Az a veszélyes, ha valami elvonja a figyelmed a vezetésről. Nálam az is belefér, hogy részt veszek a céges zoom megbeszéléseken, minden reggel fél nyolckor, miközben mások irodákban ücsörögnek, én közben közlekedek, bevásárolok, csomagautomatás feladatokat intézek, stb., amihez nem kell a mobil képernyőjét néznem. A zoom is támogatja a háttérben futást és az osztott képernyős nézetet, közben a mobil simán képes egyéb dolgokat művelni. Szóval ésszel használva hasznos és biztonságos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!