Samsung tvn megjelent feketeség után még meddig működik a tv?
Van tapasztalata valakinek?
Kb 2 hete jelent meg és az érdekelne mikor kell másik tvt vennünk, hogy fel tudjak rá lélekben készülni.
Teljesen fekete? Vagy alul-felül fekete csíkja van? Ez a kábeltévénél természetes.
Ha teljesen fekete és nem ír ki semmit, a router zölden villog? Alul jobbra a kis piros pont világít?
Mindegy mit nézünk magán a képernyőn van egy ilyen fekete volt. Arra lettem figyelmes, hogy ez a folt ma kicsit elhúzódott jobbra... ez nem tudom jelent e valamit.
Ettől amúgy lehet tévézni, nem olyan zavaró, csak nem volt bekalkulálva az új tv ezért érdekelnének a személyes tapasztalatok...
Szerintem hasonló rendellenesség esetén még konkrét tapasztalatok birtokában is közel lehetetlen megjósolni mennyi ideig marad ilyen vagy válik rosszabbá.
Főleg ha a jelenség leírása elnagyolt és részben érthetetlen.
Ha ezt a kérdést én tettem volna fel, minimum hogy készítek néhány (nem életlen) képet és a kérdéshez mellékelem.
Olyan mint ha a háttérvilágítása döglődne.
Ha így van, akkor érdemes lehet javíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!