Melyik cégnél érdemes csomagot feladni, melyik vigyáz rá a legjobban?
Én eddig sose kaptam olyan csomagot, ami sérült volt. Anno a gépemet és a monitort a GLs hozta, szépségben ide értem.
De rendeltem már FoxPost-tal, Postával(MPL), Royal Futárral, Pick-Packkal, Emag-gal, Jófogás háztól háziggal és még sorolhatnám, szerencsére egyben ideértek.
GLS hozta, épségben ideértek.**
Átírta az autó correct
Postával már jártam úgy, hogy nem voltam otthon és behajította a csomagot az udvarba ahelyett, hogy felhívott volna. Természetesen összetört és mivel aláírást is hamisított magának az illető, ezért semmilyen kártérítést nem ítéltek meg.
Ilyet semelyik futárcégnél nem tapasztaltam eddig.
Ugyanakkor Foxpost már vesztett el csomagot, bár megtalálták.
Hát mekkora aza gépház amit nem tudsz magaddal vinni egy szatyorban? Tán szervertermet üzemeltetsz otthon? Vedd le a prociról a hűtőt, vedd ki a videokártyát és tedd külön, így nem töri meg az alaplapot. A merevlemezeket meg vidd táskában, azok kis helyet foglalnak.
Fordulj kettőt a vonattal a védendő dolgaiddal. Még mindig olcsóbb mint az összetört gép helyett másikat venni.
Vagy ne futárral költözz, hanem költöztetőcéggel. Nem feltétlenül a nagy költöztetős cégekre gondolok, vannak magánzók is kis furgonnal, kisbusszal akik viszonylag olcsón visznek el... akár angliába is. Volt egy kollégám aki meló mellett heti szintén megjárta angliát, írországot, hollandiát, németet így. Facebook csoportokban érdemes keresgetni ilyen embereket.
Vagy telekocsival. Megkérsz egy telekocsist, simán odamegy a házhoz.
Azt is elég nehéz elképzelni hogy az ismerősi köröben nincs valaki akinek van kocsija, vagy az apjának, haverjának van kocsija aki benzinköltségen elvinné a sérülékenyebb dolgaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!