Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik cégnél érdemes csomagot...

Melyik cégnél érdemes csomagot feladni, melyik vigyáz rá a legjobban?

Figyelt kérdés
Költözésben vagyok, a GLS jeleneg a nyerő. Viszont rendkívül aggódom a számítógépem, és egyéb perifériáim épségéért. Mennyire valószínű, hogy valami baja lesz? Mik a tapasztalatok?

2023. febr. 25. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Vidd el magad, szatyorban saját magad a gépedet!
2023. febr. 25. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Én eddig sose kaptam olyan csomagot, ami sérült volt. Anno a gépemet és a monitort a GLs hozta, szépségben ide értem.

De rendeltem már FoxPost-tal, Postával(MPL), Royal Futárral, Pick-Packkal, Emag-gal, Jófogás háztól háziggal és még sorolhatnám, szerencsére egyben ideértek.

2023. febr. 25. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:

GLS hozta, épségben ideértek.**

Átírta az autó correct

2023. febr. 25. 23:46
 4/10 anonim válasza:
71%
Vitesd olyan céggel aki a legnagyobb garanciát vállalja
2023. febr. 26. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát postával semmiképp se. Egyszer láttam amikor egy ember, aki az autó sofőrje is volt egyben, egy szál maga dobálta fel az összes csomagot egy nagy teherautóra, a végén nyitott ajtajából az elejébe. Csak úgy repkedtek és puffantak a csomagok. Azóta semmi sérülékenyt nem adok fel postán. És azóta nem csodálkozom, milyen állapotban érkeznek postai csomagok.
2023. febr. 26. 02:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Postával már jártam úgy, hogy nem voltam otthon és behajította a csomagot az udvarba ahelyett, hogy felhívott volna. Természetesen összetört és mivel aláírást is hamisított magának az illető, ezért semmilyen kártérítést nem ítéltek meg.

Ilyet semelyik futárcégnél nem tapasztaltam eddig.

Ugyanakkor Foxpost már vesztett el csomagot, bár megtalálták.

2023. febr. 26. 04:02
 7/10 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos az h viszem magammal, nem opció. Túl sok cuccom lenne, a vonaton pedig drágább lenne pót és viteldíjjal vinni.
2023. febr. 26. 07:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát mekkora aza gépház amit nem tudsz magaddal vinni egy szatyorban? Tán szervertermet üzemeltetsz otthon? Vedd le a prociról a hűtőt, vedd ki a videokártyát és tedd külön, így nem töri meg az alaplapot. A merevlemezeket meg vidd táskában, azok kis helyet foglalnak.

Fordulj kettőt a vonattal a védendő dolgaiddal. Még mindig olcsóbb mint az összetört gép helyett másikat venni.

Vagy ne futárral költözz, hanem költöztetőcéggel. Nem feltétlenül a nagy költöztetős cégekre gondolok, vannak magánzók is kis furgonnal, kisbusszal akik viszonylag olcsón visznek el... akár angliába is. Volt egy kollégám aki meló mellett heti szintén megjárta angliát, írországot, hollandiát, németet így. Facebook csoportokban érdemes keresgetni ilyen embereket.

Vagy telekocsival. Megkérsz egy telekocsist, simán odamegy a házhoz.

Azt is elég nehéz elképzelni hogy az ismerősi köröben nincs valaki akinek van kocsija, vagy az apjának, haverjának van kocsija aki benzinköltségen elvinné a sérülékenyebb dolgaidat.

2023. febr. 26. 09:11
 9/10 anonim ***** válasza:
kerj meg valakit akinek van kocsija biztos elvinne egy kis plusz penzert amit a glsnek adsz
2023. febr. 26. 10:08
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 a gépház akkora méretű, mint egy gépház általánosságban. Viszont, mivel ezen kívül is lesz cuccom, nem tudom azok mellett elvinni ezt is. Költöztetőcég esélytelen, irreálisan drága. Ismerősöm még lenne, akinek van kocsija, de senki nem hajlandó levezetni 240km-t. Telekocsis weboldalon próbálkoztam, elutasítottak, szerintem nem megfelelő hangnemmel. Csoportot is próbáltam, de nem jártam sikerrel. Nem fogok kétszer fordulni. A pénz és időkeretem túl szűkös ehhez.
2023. febr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!