Milyen eszközökkel lehet megoldani az alábbi dolgot?
Figyelt kérdés
Létezik olyan GPS eszköz, ami havidíj mentes nyomkövetést biztosít? Nem kell, hogy mobilon értesítsenek, vagy ilyesmi, hanem elég, ha csak mondjuk tudom követni a neten, vagy valamilyen módon...2010. okt. 5. 11:24
1/3 anonim válasza:
mire gondolsz? nem értem.vegyél egy gps-t és kész,azért többet nem kell fizetned.
2/3 anonim válasza:
GPS logger például.
Nekem egy i-gotU GT-200-om van, ez - ha az akkumulátor fullra fel van töltve 8-10 órán keresztül működik úgy, hogy 5 másodpercenként tárolja az időt, poziciót és magasságot.
Az adatok kiolvasásához össze kell kapcsolni a PC-vel, tehát nem "real time" látod az adatokat. Abszolút díjmentes, mivel a vételért nem kell fizetni.
Ha folyamatosan akarod követni, ahhoz mindenképp kell vagy műholdas vagy mobil kapcsolat. Ezt szerintem nem tudod megoldani havidíj nélkül.
Ha az első verzió megfelelő, akkor gugliba írd be:
gps logger
7-8 ezertől már lehet kapni ilyeneket.
3/3 A kérdező kommentje:
kössz...
2010. okt. 5. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!