Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tabletet vegyek 2023-ba?

Milyen tabletet vegyek 2023-ba?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

"a toldalékok kijavítása pedig nyelvtan órán szükséges lehet itt senki nem kíváncsi rá"

Pont, hogy az Életnek tanulunk, nem az iskolának...

2023. febr. 16. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:

... és a kérdésedre egyébként büszke lehetsz,

nincs benne ékezet hiány.

:)

2023. febr. 16. 19:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Van egy hét éves Samsung Galaxy Tab A 10-es tabletem, az ma is jó, frissitette is magát többször is.
2023. febr. 18. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg egy Tab S, de azért ezek fejlődnek ám. Például ez a Tab S ez 10 collos, és fele olyan nehéz, meg kétszer annyi üzemideje van, mint az úttörőbb 7 collosnak azelőtt 5 évvel.
2023. febr. 18. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi a kereted rá és mik az igényeid, van-e márkahűséged. (van aki ragaszkodik pl az Apple termékekhez stb) Nekem egy Samsung Galaxy A8-asom van, mert nekem 100 ezer volt a max, amit rá tudtam szánni. Igazából eddig elégedett vagyok vele, december eleje óta használom. Nyilván van ennél sokkal gyorsabb, jobb kijelzőjű készülék, de amire én használom, teljesen jó. Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni szoktam rajta, játszani pl én Honfoglalón kívül nem szoktam, de szerintem ha neked játékra kell, akkor már lehet gyenge lesz ez a teljesítmény, na meg a tárhelye sem túl nagy (de legalább Sd kártyával bővíthető) Ár/érték arányban nekem teljesen megfelelő, de lehet valakinek meg kevés lenne. Érdemes utánanézni, összehasonlítgatni a termékeket.
2023. febr. 27. 11:55
 16/16 anonim válasza:
100%
Ne alcatelt! Múltkor kaptam egy alcatel tabletet és két hét múlva elsötétült a képernyője és bedöglött.
2023. jún. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!