Adott egy Baxi Main 24 Fi kazán, amelyet egy Computeherm Q7 RF vezérel. Nos, szeretném a termosztátot lecserélni egy másik típusra, gyártmányra. Milyen típust ajánlatok? Mik a tapasztalatok más gyártók készülékeivel?
Computherm E300 pl?
Nekünk ez van, telefonon pár kattintásból átprogramozható akár csak az az 1 nap, és nem is drága.
Nekem is ilyen van.
Szerintem egyszerű a programozása.
Időnként át kell olvasni a használati útmutatót.
Itt letölthető:
Nem kell programozgatni.
Kézi módba teszed, beállítod hány fok legyen, annyi lesz.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Biztosan van jó Computherm vezérlő modell, de mint ahogyan írtam ez (Q7 RF) biztosan nem az, de legalábbis nem felhasználóbarát. Sajnálom, nem vagyok hajlandó egyazon készülék felhasználási útmutatóját ismételten olvasgatni... Párszor elolvastam - nem igazán írástudó emberek fogalmazták meg. Sokkal jobb olvasgatni valóim is vannak.
Azt reméltem, hogy más gyártó készülékeit is ismeheti valaki, dehát nyilvánvalóan ez a gyártó a szerelők kedvence. Mi meg trabanttal járunk, mert ezt adják nekünk...
Vegyél egy tekerőgombos vezetékest.
Azt könnyű használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!