Spotify/Youtube Music-on bármelyik zenére rákereshetek?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam lejátszási listákat létrehozni, eszembe jut egy zene(akkor milyen kedvem van) és azt hallgatom. Mind a kettő fizetős platformnál rá tudok keresni bármilyen zenére,vagy csak amik a lejátszási listán vannak.
Hallottam ilyen zene skip-ekről. Na ez micsoda?
2023. febr. 12. 22:10
2/5 Salx Narval válasza:
Ha ismered a előadót, v a dal címét akkor keress rá és már kapod is az adott előadó összes tárolt felvételét, ill a konkrét zeneszámot a cím megadása esetében. Ajánlást is kapsz hasonló zenékről és előadókról de nem kell végighallgatnod ez csak egy lehetőség. Ha megtetszett pl egy számodra ismeretlen dal kattints az előadó nevére és már dobja is az összes felvételét amiből kedvedre válogathatsz és akár saját listát is készíthetsz a neked tetsző zenék kijelölésével. Zeneszámokat és komplett lemezeket is listázhatsz. Használd bátran a keresőt azért van.:D
3/5 Salx Narval válasza:
Ja, a skip átugrást, váltást jelent a sorban, esetleg az adott zene kihagyását.
4/5 anonim válasza:
Regisztrálsz és kipróbálod. Bizonyos korlátokkal ingyen is működnek.
5/5 anonim válasza:
Persze hogy kereshetsz bármit.
Offline viszont csak a már letöltött dolgokat hallgathatod értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!