A kábel kivezető az konkrétan mire való?
Kábel kivezetésére való.
Mivel nem írtad le a fentinél részletesebben mire is gondolsz tulajdonképpen, én sajnos nem tudom kitalálni.
Számos konnektorral találkoztam már életem során és itthon is rendelkezem több darabbal de nincs mellettük olyasmi amire illene ez a megnevezés.
A bölcsészettudományokkal ellentétben a műszaki életben mindentúgy neveznek ahogy kinéz, vagy amit csinál. (természetesen van néhány kivétel)
A kábel kivezető kábelt vezet ki valahonnan valahova.
A hatlapfejű csavar az egy csavar aminek hatlapfeje van.
Az akkumulátor töltő az egy olyan berendezés amivel akkumulátorokat lehet tölteni.
Ezzel szemben az empiriokriticizmusról még a wiki szócikk háromszori elolvasása után sem tudom hogy eszik vagy isszák. 🤷♂️
A kérdést tedd fel úgy, hogy egy szakmabeli is megértse!
Ellenkező esetben várhatunk egy laikusra, aki lefordítja (laikusok jól megértik egymást általában, egy nyelvet beszélnek).
Vagy fotó.
Apropó, időnként eszembe jut, pár éve egy laikust berágattam ezen a gyakori oldalon.
Laikusnak neveztem.
Azt hitte, a mamáját szidalmazom. Nagyon felkapta a vizet. Azóta is ezen röhögök néha: Gyakori Színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!