Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A kábel kivezető az konkrétan...

DSSA kérdése:

A kábel kivezető az konkrétan mire való?

Figyelt kérdés
A konnektorok mellett
2023. febr. 10. 16:16
 1/8 Szirty ***** válasza:
86%

Kábel kivezetésére való.

Mivel nem írtad le a fentinél részletesebben mire is gondolsz tulajdonképpen, én sajnos nem tudom kitalálni.

Számos konnektorral találkoztam már életem során és itthon is rendelkezem több darabbal de nincs mellettük olyasmi amire illene ez a megnevezés.

2023. febr. 10. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Régen a coaxokat szokták kivezetni a csatornából, mert a fali aljzat ront a jelszinten és gyakori hibaforrás volt az is, hogy nem megfelelő az érintkezés. Konkrétan magát a fali aljzatot szokták megtákolni, de igényesebb helyeken kábelkivezetőt is alkalmaztak.
2023. febr. 10. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

A bölcsészettudományokkal ellentétben a műszaki életben mindentúgy neveznek ahogy kinéz, vagy amit csinál. (természetesen van néhány kivétel)

A kábel kivezető kábelt vezet ki valahonnan valahova.

A hatlapfejű csavar az egy csavar aminek hatlapfeje van.

Az akkumulátor töltő az egy olyan berendezés amivel akkumulátorokat lehet tölteni.

Ezzel szemben az empiriokriticizmusról még a wiki szócikk háromszori elolvasása után sem tudom hogy eszik vagy isszák. 🤷‍♂️

2023. febr. 10. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozásmentes kábel kivezetésre. Nálam például a üvegszáloptika van rajta kivezetve (padlásról, internet)
2023. febr. 10. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Hogy ne éktelenkedjen ott helyette egy falsíkban levágott cső! Arra jó. Esztétika!
2023. febr. 10. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:

A kérdést tedd fel úgy, hogy egy szakmabeli is megértse!

Ellenkező esetben várhatunk egy laikusra, aki lefordítja (laikusok jól megértik egymást általában, egy nyelvet beszélnek).

Vagy fotó.

2023. febr. 10. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Leírom, hogy mire használják, erre lepontoznak. Így segítsen az ember!
2023. febr. 10. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Apropó, időnként eszembe jut, pár éve egy laikust berágattam ezen a gyakori oldalon.

Laikusnak neveztem.

Azt hitte, a mamáját szidalmazom. Nagyon felkapta a vizet. Azóta is ezen röhögök néha: Gyakori Színvonal.

2023. febr. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!