Mozgásérzékelőben a merülő elem okozhat riasztást?
Figyelt kérdés
Külföldre költöztem 3 hónapja.A házamat Magyarországon még nem adtam el,de szereltettem fel egy kivitelezővel riasztót.A mozgás érzékelők a házon belül lettek elhelyezve.A ház fűtetlen,kérdeztem is a szerelőket,hogy ettől jobban merülhet az elem bennük.Azt mondták ez nem befolyásolja.Ennek ellenére 1 hét alatt kettőben is 20%-ot merült.Félek,hogy ha nagyon merülőben lesznek riasztást fog produkálni.Kivonuló szolgálattal is van szerődésem,akik riasztàs esetén kimennek a helyszínre.Csak ugye nekem ez plusz költség.Mit lehet tenni ilyenkor?Ezért nem szeretnék hazamenni.Appról irányítható a riasztó központi egysége,de nem látom át.Hikvision AX PRO.2023. febr. 10. 09:04
1/6 anonim válasza:
Nem akarnám most áttanulmányozni a szerkezetet, de ennek nem az a módja, hogy az elem csak az áramszünetek áthidalására való?
Az nem ellenérv, hogy te mondjuk mindent áramtalanítani szeretnél, ugyanis nem kell (mindent).
De ez csak egy felületes megközelítés, nem ismerem amúgy.
2/6 A kérdező kommentje:
A riasztó központi egysége hálózatról működik,de van benne akku áramszünet esetére.A mozgásérzékelők elemesek,mivel így nem kellett mindenütt vezetékekkel szenvedni.Viszont kérdeztem hogy mennyi ideig bírják az elemek.Azt mondták hogy kb. 1 év!
2023. febr. 10. 09:57
3/6 anonim válasza:
Hikvisionos központtal még nem dolgoztam de az elem merülését érzékelik és jelzik a központok. Ha lemerül az elem és ez hel vesztést okoz beállítás kérdése hogy beriaszt vagy csak kiáll a zóna hibára
4/6 anonim válasza:
Jel vesztést*
Érdemes az elemeket évente cserélni de jobb fajta elemmel akár 3 évig is üzemelnek
5/6 dontspam válasza:
Egy év kissé túlzás, de 6hónapot tuti bírja.
Beállítástól függ, de egy bizonyos %-on téged riaszt/emlékeztet, hogy fogytán az energia, ha pedig nagyon a végét járja a központ leküldi a monitoringnak is.
6/6 anonim válasza:
Igen okozhat, szabotazskent értelmezi a készülék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!