Apple AirPods (2. generáció) csak iPhone-hoz jó?
Figyelt kérdés
Az enyém poco m3 pro2023. febr. 9. 08:44
1/7 anonim válasza:
Bármilyen olyan eszközhöz jó, ami Bluetooth-os, és hangot küld. Tehát PC, laptop, telefon, tablet, erősítő, Tv, okosóra, stb stb stb
2/7 anonim válasza:
Nem csak Iphone hoz használhatod.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. febr. 9. 11:35
4/7 anonim válasza:
A koppintások nem fognak működni. De amúgy jó bármihez.
5/7 anonim válasza:
Bármihez jó csak épp ami nem iPhone ahhoz tök felesleges.
6/7 anonim válasza:
Nem, de a funkciók nagyrésze (ha van egyáltalán) le van tiltva. Vegyél olyat, ami nem hardverhez köti, hogy milyen funkciók elérhetőek. Sok ilyen van. Kb minden más gyártóé.
7/7 anonim válasza:
koppintás, automata miki, élő hallgatás, lokátor, akku állapot kb ezeket tudja a gen 2-es pods.
Nekem fél évig volt, iPhone-hoz használtam, de kíváncsiságból kipróbáltam egy Huawein (P40 Lite) és egy Samsungon (S10 Plus). A Huawei-n rácsatlakoztam, ugyanolyan volt a hangja, mint iPhone-on, talán egy picit kevesebb volt a mély. Mutatta az Akksi %-ot, de egyként mutatta a két füles állapotát, gondolom valami átlagot számolt. A Samsung állandóan ledobta, vagy csak az egyik pod szólt. De lehet hogy ez csak típushiba a Samunál, nem tudom, hogy a többi is ezt csinálja-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!