Otp junior kártya belépés letiltva. Mi a teendő?
Menj az elméletet jelszó opcoira
A regisztrált emailodra küldenek egy emailt abban benne lesz hogy igen te jelezted feléjük hogy elfelejtetted a jelszavad
Utána egyből ahogy rá kattintasz az emailban szereplő linkre fel fog dobni egy OTP-s oldalt
Oda be írod az emailod ismét és egy telefonszamot (csak azt a telefonszamot engedi amit le adtál az otp-ben amikor csináltad a netbankot vagy amire jön az értesítés bármilyen fizetés vagy utalás érkezik a számládra)
Arra fog jönni pár másodpercen belül egy 6-számjegyü kód azt be írod és tovább enged és küld ismét egy egyszer használatos jelszót azt ismét beirod és utána már be tudsz állítani magadnak egy új jelszót és be enged
Én ugyan így jártam mert el felejtettem a jelszót és 3x próbálkoztam és le tiltották a belépésem ezt a procedúrát végig csináltam és ismét jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!