Hol tudok vásárolni magnót és hozzá kazettákat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 15:15
1/8 Szirty válasza:
Használt cuccokat árusító helyeken.
3/8 anonim válasza:
Nézz utána a témának, mielőtt bármit is veszel, különben bóvlikat sóznak rád horror áron. Ha komolyan gondolod, ne félj a régi, akár 30-40 éves, vagy még régebbi cuccoktól, akkor csinálták a legjobbakat, bár ezeket már gondolom aranyáron mérik.
4/8 Szirty válasza:
Hát igen. Gagyi régen is létezett.
Bóvlinak, music centernek hívták és nem Kínában gyártották, hanem Tajvanon és a Mariahilferstrasse-n lehetett beszerezni...
:)
5/8 anonim válasza:
Persze, bóvli szinte mindig volt mindenből...
6/8 anonim válasza:
Egyébként egy jobb bontatlan üres kazetta, ha kapsz, (amit már szintén rég nem gyártanak állítólag környezetvédelmi okokból) több ezer Ft is lehet. Régen is több órányi bérbe kerültek, de egy CD kb. 5x annyiba. Lemezboltban 100 Ft-ért vették rá a CD-t, ez kb. 2 órányi bér volt.
7/8 anonim válasza:
A MediaMarkt-ban a multkor többféle magnót, kazettás hangfelvevőt is láttam. Ezeket a mai napig gyártják, sőt híres énekesek, zenekarok a mai napig adnak ki magnókazettákat.
Üres kazettát is gyártanak a mai napig és kapható is, pl. itt:
8/8 anonim válasza:
#7 "Jobb" kazettákat írtam, ezek pedig "normál" (Type I) alapszintű kazetták. Nem vagyok hangmérnök, talán jobbak mint régen, de nem ezek képviselik a csúcsminőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!