Vettem egy mini wifi usb-t a pc-re,működik rajta minden ami kell de nagyon lassan tőlt le bármit is,nem tudom hogy lehetne e kiküszöbölni ezt,ebben szeretnék segitséget kérni,valami észrevétel van bárkitől mi lehet a gond hogy lehetne javítani ezt?
Próbálkozz meg a router kismértékű áthelyezésével. Mivel másik szoba, tele lehet az egész lakás visszaverődéssel, interferenciákkal.
Amit vettél, az gyakorlatilag a legalja az ilyen wifi cuccoknak. Legalább valami ilyet kellett volna, mert ezen lehet cserélni a külső antennát:
Vennék még a helyedben egy másfél méteres USB toldó kábelt, azt dugnám be a PC-be, és a végébe először a te kis játék-wifidet. Lehet hogy lesz olyan pozició, ahonnan jól fog működni.
Amikor itthon még a szomszéd épület padlásán lévő routerből jött a netem (betoncserép...), akkor az általam mutatott cserélhető antennás cuccot használtam. Hamarosan vettem rá egy ilyen antennát:
AMikor csak a gép seggébe volt dugva, jóval a szomszédos tetőre néző ablak alatt, 1-2 Mbps jött össze. Amikor egy USB hosszabbítóval az ablakhoz tettem, már 8-10 Mbps. Amikor megkapta az antennát, 30-40 Mbps is, de itt már centinként kellett bejátszani a pontos poziciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!