Ha kezd merülni a mérlegemben az elem, akkor elég az elemcsere, vagy mérleget kell cserélnem? (Fürdőszobai, digitális mérleg)
Figyelt kérdés
És ha elég az elemcsere, miután kicseréltem az elemet, pontos adatot fog mutatni vajon? Egyébként elég jó, minőségi mérleg, sokáig bírta/bírja. Még mindig mutatja a súlyom, csak van hogy kiír egy L betűt2023. jan. 28. 07:08
11/19 A kérdező kommentje:
#9, köszönöm szépen neked is!
Arra gondoltam hogy olyan sokszor álltam rá hogy elromlott az egész készülék, nem csak az elem. De nem vagyok annyira nehéz szerintem mert 52 kiló vagyok, szóval gondolom hogy ha sokszor álltam rá nagyon, attól még nem hibásodhatott meg
2023. jan. 28. 08:01
12/19 anonim válasza:
Nekem pl. az a problémám vele, hogy néhány szegmens hiányzik a számokból, de tudom az okát. Egyszer elázott a fürdőszoba... De évek óta megy így is gond nélkül, pedig noname. Egy márkásnak sem lesz szerintem semmi baja attól, hogy használják, akár percenként.
13/19 Ypszilon1980 válasza:
A mérleg főleg, ha minőségi ott kezdi, hogy mikor bekapcsol, akkor kalibrálja magát, tehát mindenképpen pontos adatot fog mutatni, csak olyan felületre kell rakni, ami egyenes, sima és kemény.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld!:)
Azóta gyorsan vettem elemet es kicseréltem, igazatok volt:D, nem romlott el, ugyanúgy működik mint új korában
2023. jan. 28. 08:52
15/19 NTBS válasza:
Elég az elemcsere. Pontos adatokat ad utána.
16/19 anonim válasza:
Mondjuk úgy, elemcsere után sem lesz pontatlanabb, mint előtte.
17/19 anonim válasza:
Úgy látszik ma a hülyék napja van...
Ez nem is tudom hányadik idióta kérdés arra hivatkozva, hogy nem ért hozzá.
Nem tudom van-e autód, de ha nincs és lenne egyszer, akkor ha lemerült az akksija, cserélj autót nyilván.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
19/19 anonim válasza:
17. Bele sem merek gondolni, mit tesz a lemerült mobiltelefonjával, és mit gondol, mi célt szolgálnak a benzinkutak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!