Ha felmerül a gyanú, hogy valahova radaros mozgásérzékelőt telepítettek és azt nem jó szándékkal használják, van-e mód annak bemérésére?
"hol használjam. Tudnál mondani egy címet?"
Hát nem a saját területeden szeretnéd használni?
Nekem az jött le hogy a szomszédod azzal figyel téged.
De ha úgy általában félsz a radaros mozgásérzékelőktől akkor van egy rossz hírem: rohadt sok van belőlük a világban szerte-szana-széjjel. Szinte az összes mozgásérzékelős lámpa ilyennel működik már. Az ajtók amik nyílnak előtted, de a reklámtáblák amik a közeledtedre átváltanak szintén ilyen technológiával működnek.
Ha veszel egy radardetektort és egy nagyobb városban elkezdesz vele keresgélni akkor folyamatosan jelezni fog.
Aztán hogy a sok radar közül melyik rossz szándékú azt hogyan lehet megállapítani, hát fúziós reaktor legyek ha tudom...
Én nem sértegettelek!
Segíteni szeretnék!
Ezek szerint az sem biztos, hogy radaros mozgásérzékelőre gondoltál?
Mitől félsz? Mi az az ártó szándék amitől meg szeretnéd védeni magad?
Látod csak csepegtetsz információkat...
Na figyelj Mr. Para! Mi lenne ha azt a mozgásérzékelőt az út felé leárnyékolnád? Nagyon nagy munka lenne odatenni egy karton lapot az érzékelő mellé hogy az ablakon ne lásson ki és ne érzékelje az ottani mozgásokat? Nem... nem lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!