Bencevagyok17 kérdése:
Mennyibe kerül egy robot ami tud beszélni, és pakolni dolgokat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 18:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem kevesebb sci-fit olvass.
2/8 anonim válasza:
Havi bruttó 230e ft-tól. (8 órába)
4/8 anonim válasza:
A szivacs hajó hozza be őket tonna számra "feketén":DDD
Talán vigyél haza egyet csak ügyelj, hogy bicskát ne találjon házadban;)
5/8 anonim válasza:
#1: Hülye vagy
Mekkora méretű dolgok pakolására gondolsz?
Egy Cozmo és egy Vector asztali kis robot beszél és kis kockákat, stb tud pakolni.
Árat nem tudok mondani, talán 60-80.000 környékén mozgott, amikor néztem utóljára Őket.
Amióta a Digital Dreams Lab átvette Őket nem tudom mennyibe kerülnek.
Ha olyan robotra gondolsz, ami mondjuk kiszolgál teljesen, olyat nem tudok, viszont azt hiszem Vector-t bizonyos korlátokig és modifikálásokkal, kis nasik pakolására, hozására meg lehet tanítani.
6/8 anonim válasza:
#5 Ez igaz, teljes méretű robotra gondoltam, nem játékszerre. De nem volt megadva, mekkora legyen.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
#5 vagyok
Akkor #7-nek igaza van, a Boston Dynamics-ra érdemes nézned, csak ja nem tudtam mekkorára gondolsz 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!