Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintitek melyik? ps xbox

Matex2424 kérdése:

Szerintitek melyik? ps xbox

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Steamdeck nem játszik?
2023. jan. 11. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer voltam Xbox-os (360 és One S), de átváltottam asztali gépre. Annyit tudok mondani, hogy csak pár játékot tudtam gépen is játszani (amit már megvettem Xbox-on a Store-ból), a többi nem volt cross platform...

Szóval ezért tuti nem éri meg. Ha költesz egy platformon, akkor nincs visszaút. Egyébként az Xbox GamePass-t szerettem.

Az összes haveromnak viszont PS van, ők arra esküsznek. Más a rendszer, másban jó, másban szar. PS-en van pár exklúzív játék még, amit egyébként egy idő után kiadnak PC-re is.

A te döntésed, egyikkel sem tudsz mellé lőni. Az Xbox Series S/X és PS 5 konzolok elég jók.

2023. jan. 11. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, ez mindenkinek egyéni, igazából a controllerek tekintetében mindkettő megszokható, ami alapján érdemes döntést hoznod, hogy megnézed, hogy a két konzolra külön-külön milyen exclusive címek jelentek meg (azaz olyan játékok ami csak arra az egy adott konzolra vannak) és amelyikre több van azokból a játék címekből amivel te szeretnél játszani azt érdemes választanod.

csak hogy a kérdésre is válaszoljak nekem: PS

2023. jan. 11. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem Xbox.
2023. jan. 12. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!