Egy RCA csatlakozót, hogyan tudok rákötni egy VGA csatlakozóval?
Elmeletileg lehetseges. Evekkel ezelott csinaltam,hogy igy kuldtem ki a szamitogeprol a video jelet a TVre. Volt egy kis kutyum hozza,nagyon gondolkozok,hogy mi is lehetett.
Valami ilyesmi volt:
Kep 1: [link]
Kep 2: [link]
"VGA to RCA and S-Video Converter - USB Power"
En kulfoldrol vettem,de biztos van magyar megfeleloje is.
Azok amik egybe kábelek voltak,hogy egyik vege VGA, masik vege meg 3 szinu RCA,na azok nem mukodtek nalam. (Ha jol emlekszem)
Van aktív átalakító, amit már linkeltek is.
Olyat kell vűlasztani, amihez külön táplálás is kell, mert a passzívak nem jók erre a célra.
Pontosan mit akarsz?
A video képét szeretnét továbbítani a számítógépre, vagy a video képét szeretnéd nézni olyan tv-n, projektoron, amin vga csatlakozó van?
Nagyon nem mindegy.
Kozbe megtalaltam, nekem ilyen volt anno.
LINK: [link]
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hogy tiszta legyen mit szeretnék:
Van egy régi Playstation 1-em.
Erről szeretném átvinni a video jelet vga csatlakozóval a monitoromra.
Ennek van egy 3 eres RCA kábelja egy Sárga ami a video jelet továbbítja és egy fehér+piros kábel ami a hangot (gondolom). Nekem bőven elég lenne ha a csak a video jelet át tudnám valahogy vinni a monitorra.
Jó lenne egy kis nosztalgia :)
Tv kilőve.
Szoval neked RCA IN VGA OUT kell...hmm..Ilyet nem lattam meg. Kivancsian varom,hogy mas tud e valamit erdemben hozzaszolni.
HDMI nem johet szoba?
LINK: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!