Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Apple Watch SE okos órámon...

Az Apple Watch SE okos órámon miért nem tudom a vezérlőpontot megtalálni? (Bővebben, értehetőbben alul)

Figyelt kérdés

Szóval ahogy van az okos órám és felnyitom az oldalsó gombal ott úgy az elején amikor kaptam az órát akkor felfelé húztam akkor előjött a vezérlőközpont ahol mutatja opciókat pl a ne zavarj, telefon keresése, hány százalék az okos órám… opciók. És most ahogy akarom felhúzni nem jön elő pedig már többször is próbaltam. És ahogy lefele szoktam húzni akkor meg az értesítéseim szokta mutatni, de most azt sem tudom elérni mert húzom lefele és nem történik semmi (kezdő vagyok még mert ez az első apple watch-om szóval igen).

Légyszi segítsetek mert fontos lenne.

Köszönöm előre is.

2023. jan. 9. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

kényszerített újraindítást csinálj neki, talán az megoldja

2023. jan. 10. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell megnyomni semmit. Fordítsd magad felé az órát, megjelenik az idő és úgy húzd felfelé.
2023. jan. 10. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült
2023. jan. 13. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik oldotta meg?
2023. jan. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!