Samsung Galaxy S 8 ultra tablet szerintetek hány kg. súlyt bír el?
A szönyegen volt a földön a tablet és arra eszméltünk, hogy rajta áll a gyerek ( kb. 20kg lehet 4 éves) (nem a miénk a gyeremek! Csak családtag) két lábbal a közepén állt nagyon max. 10 percig.
Lehet-e bármi baja a tabletnek?
Eleve mondtuk neki, hogy nem játszhat rajta, mert drága és neki van sajátja.
Azóta is töröm a fejem, hogy akkor most rosszindulatból állt rá vagy csak simán gyermek....
Dehát a saját tabletére sem áll rá...
Működik?
Minek hagytatok egyedül egy 4 éves gyereket, rosszindulatot nem hiszem hogy szándékosan ismerne egy 4 éves…
Hahaha ott volt mellettünk a hálószobában. Egy pillanatra begunytuk a szemünket.
Elvileg működik igen, de mi van ha idővel kiderül valami kissebb gond. Igazából az érdekelne, hogy erre mennyi az esély.
Na de most gyermeknevelési terápia van (valószínűleg nagyrészt túlképzett gyerek nélküliektől) és a kérdésnek a "Gyermekvállalás, nevelés" kategóriában lenne a helye, vagy a tablet fizikai állapotában való kétségről van szó?
Ha a tabletnek pillanatnyilag semmi baja (nincs megrepedve, betörve, érzékel mindenhol a kijelző, nem látható rajta megfolyás vagy horpadás, működik a közelségérzékelő szenzor, a kamerák és a portok működnek) akkor attól a gyerektől jelenleg semmi baja nem lett az eszköznek.
“ Én kaptam volna a seggemre, ha csak fele annyira lettem volna rossz, mint a mostani neveletlen hülyegyerekek. Gondolom a 6-osnak meg pont ilyen van.”
Nincs gyerekem még, még egyetemre tervezek majd hátha ott megismerkedek valakivel.
“ Gondolom a 6-osnak meg pont ilyen van.””
Jajj a kis ártatlanság…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!