Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Alzán miért nem engedi ezt a...

Alzán miért nem engedi ezt a fizetési módot?

Figyelt kérdés
Nem szoktam problémába ütközni online vásárlás során, de itt nem tudom mi a gond. Processzort vennék Alzáról, be rakom a kosárba, kijelölöm a szállítás címre opciót, de a fizetési módoknál csak online tudnék fizetni. Nincs bankkártyám, általában a futárnak szoktam fizetni. Próbáltam a helyszínt változtatni, terméket, de semmi változás. Ez a karácsony miatt van és inkább várjak? Nem sürgős, de nem akarom hogy drágább legyen. Próbáltam utánanézni, de erről semmit se találtam. Arra is gondoltam hogy ezt a terméket nem fuvarozzák, de 3-mal is kipróbáltam és azoknál sem engedi. Megszűnt vagy túl sok a rendelés így az ünnepek környékén?

2022. dec. 28. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet a probléma, hogy AlzaExpressel kéred a kiszállítást, ami csak előre fizetést fogad el.
2022. dec. 28. 16:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem adott ki ilyen lehetőséget. Miután rámentem hogy házhozszállítás, utána irányítószámot kért meg hogy jelöljem ki a napot. Utána pedig a fizetési módot. Van az áru felett egy jel ami ezt mutathatja, de Budapestet említi csak. Jobb oldalon csak a zöld autó van, viszont az óra nincs ott.
2022. dec. 28. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fizetés átvételkor a futárnak, készpénzben

A fizetés nem megengedett a választott szállítási móddal.

Ezt írják a honlapon.

2022. dec. 28. 19:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, nálam is ezt írták, de bárminél. Néztem másik procival, alaplappal, mosogatószerrel. Végül megrendeltem másik oldalról, még olcsóbb is egy kicsivel így.

Viszont azt nem értem hogy akkor minek ha nincs másik ilyen opció. Nem lehet házhozszállítani, csak máshol felvenni a csomagot. Még az is jobb lenne ha számolnának rá valami díjat.

2022. dec. 28. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a futár cég nem vállalja a készpénzes fizetés bonyolítását.
2022. dec. 28. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a népszerű bolt nem tudja ezt biztosítani, de az ismeretlen helyek igen. Végülis nem világfájdalom, vannak más oldalak is, ahonnan lehet.
2022. dec. 28. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Kiszállítás címre

Fizetési mód: Fizetés utánvéttel.

2022. dec. 29. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
#6 gondolj bele, nap végén mennyi pénz lenne a futárnál. Szerinted kiket rabolnának ki folyamatosan?
2022. dec. 29. 09:39
 9/9 anonim válasza:
Ekkora baromságot, mint amit a 8-as mondott már régen hallottam.
2023. aug. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!