Mit és hol tudok beszerezni ha szeretném azonnal hallani amint a távollétemben valami mozgás (hanggal) van az általam bérelt lakásban és egyúttal rögzíteném az elhangzottakat?
Olyan kütyü kell ami
* felhív amikor hangokat észlel
* és egyúttal rögzít is
Pontosan honnan vegyek és mit?
Pl. nem egyedül jön be valaki a bejárati ajtón és közben beszélgetnek. Ez nekem fontos infó => a kütyű hívjon fel és egyúttal kezdje el a hangot rögzíteni (pl microsd kártyára).
Találtam ilyesmiket, de olyan webshopokban amik nekem túl ismeretlenek, tapasztalat nélkül attól tartok, csak valami gagyi cuccot vennék meg.
Párkapcsolat nincs a háttérben. Más. (Nem kéne hogy mások, vendégek is ott tartózkodjanak, a jogosult személyeken kívül. De ez csak mellékes plusz infó.)
Olyasmi kütyü kell ami akksival azt is kibírja amikor akár 3-4 napig a lakástól távol vagyok. Csak hangra kezdjen el rögzíteni. Számít az is hogy értesítsen amint a dolog történni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!