Hogyan lehet átállítani a következő fejlámpát, hogy átugorjon az egyik ledről a másikra vagy szépen lassan váltson át?
Nekem mondhatja én max. magyarul értek.
Mennyiben nyomja másképp?
"Mennyiben nyomja másképp?"
Szerinted nem pont ezt írtam le?
"Nekem mondhatja én max. magyarul értek."
Kapcsold be a magyar feliratot és érteni fogod.
"Magyar feliratot? Hol? Lehet tolmácsoltatni a videó nyelvét?"
Lehet.
Rákattintasz alul a CC jelzésű ikonra.
Ettől lesz angol felirat.
Utána a kis fogaskerékre mellette.
A felbukkanó menüből kiválasztod a subtitles/CC (CC ikonja van).
Utána kiválasztod az "auto-translate" menüt, majd a listábol a "hungarian" nyelvet és kész.
És mindezt ne mobiltelefonnal csináld hanem számítógéppel!
És ezeknek a funkconális analfabétáknak szavazati joga van, jogosítványuk van, itt élnek szabadon köztünk, miközben a nagy egóval párosult teljes sötétség ön- és közveszélyes.
Leírják magyarul a választ, nem érti... csak a magáét hajtogatja.
A minden, már nem kétszámjegyű IQ-val rendelkező Youtube felhasználó számára evidens automatikus szövegfordítás mibenlétét sem érti.
Borzalom :(
Hálásan köszönöm annak aki elmondta, hogy hogyan tudom tolmácsoltatni a videót. Nálam ez kicsit másképp néz ki, de sikerült.
Utólsó hozzászólóról a véleményemet sajnos nem írhatom le, mert gondolom azonnali moderáció is van, de sok "jót" kívánok neki!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!