Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet átállítani a...

Hogyan lehet átállítani a következő fejlámpát, hogy átugorjon az egyik ledről a másikra vagy szépen lassan váltson át?

Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 18:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem mondhatja én max. magyarul értek.

Mennyiben nyomja másképp?

2022. dec. 26. 11:03
 12/16 Szirty ***** válasza:

"Mennyiben nyomja másképp?"

Szerinted nem pont ezt írtam le?

"Nekem mondhatja én max. magyarul értek."

Kapcsold be a magyar feliratot és érteni fogod.

2022. dec. 26. 12:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Magyar feliratot? Hol? Lehet tolmácsoltatni a videó nyelvét?
2022. dec. 26. 12:45
 14/16 Szirty ***** válasza:

"Magyar feliratot? Hol? Lehet tolmácsoltatni a videó nyelvét?"

Lehet.

Rákattintasz alul a CC jelzésű ikonra.

Ettől lesz angol felirat.

Utána a kis fogaskerékre mellette.

A felbukkanó menüből kiválasztod a subtitles/CC (CC ikonja van).

Utána kiválasztod az "auto-translate" menüt, majd a listábol a "hungarian" nyelvet és kész.

És mindezt ne mobiltelefonnal csináld hanem számítógéppel!

2022. dec. 26. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:

És ezeknek a funkconális analfabétáknak szavazati joga van, jogosítványuk van, itt élnek szabadon köztünk, miközben a nagy egóval párosult teljes sötétség ön- és közveszélyes.

Leírják magyarul a választ, nem érti... csak a magáét hajtogatja.

A minden, már nem kétszámjegyű IQ-val rendelkező Youtube felhasználó számára evidens automatikus szövegfordítás mibenlétét sem érti.

Borzalom :(

2022. dec. 26. 13:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm annak aki elmondta, hogy hogyan tudom tolmácsoltatni a videót. Nálam ez kicsit másképp néz ki, de sikerült.

Utólsó hozzászólóról a véleményemet sajnos nem írhatom le, mert gondolom azonnali moderáció is van, de sok "jót" kívánok neki!!

2022. dec. 26. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!