Hdmi..De milyen?

Figyelt kérdés

Vettem egy 144 hz es monitort ami 1.4 es hdmi kimenettel rendelekzik..a laptoppal szeretnèm összekötni hdmi kábellal a laptop 2.1 hdmi kimenetelű!Nem tudom milyen hdmi-it vegyek.Mindegyik 2.0 ás hdmi támogatja a full hd 240 hz-t?

Mert amit nèztem a leirásában azt irja hogy 4k 60 hz de akkor támogatja a full hd 240-et is?

2022. dec. 19. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
2.1-est vegyél. Minek vennél rosszabbat, nincs olyan nagy árkülönbség. A jövőre nézve is jobb választás.
2022. dec. 19. 10:30
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:
HDMI 2.0 has maximum video bandwidth of 14.4 Gbit/s. This enables HDMI 2.0 to carry 4K video at 60 Hz, 1440p at 144hz and 1080p at 240hz.
2022. dec. 19. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy adott HDMI verzió maximális képátvivő lehetőségei sok mindentől függnek.

Felbontás, képfrissítés, színmélység, RGB vagy YCbCr módok.

A monitorod meghatározza a max elérhető felbontást, a képfrissítést, és a színmélységet (8 bit/10 bit/HDR)

A videokártyádnál be tudod állítani az átviteli módot (PC-monitor kapcsolat esetén jellemzően RGB 4:4:4)

Ha ezek az adatok megvannak akkor egy táblázatból kilesheted melyik HDMI szabvány ami támogatja ezt.

Keress rá: hdmi resolution and refresh rate

De ha gondolsz a jövőre, akkor a jelenlegi eszközeid által támogatott legnagyobb elérhetőt vedd - jelen esetben 2.1

2022. dec. 19. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
hdmi 2 vagy 2.1
2022. dec. 19. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!