Azt a rádiójelet, amit a rádióvezérelt órák fognak, milyen gyakorisággal sugározzák?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 17:12
11/20 anonim válasza:
Hát innen Magyarországról északkeletre Minszk van. :D
12/20 anonim válasza:
bocsánat... észak-nyugat na :D Arra Sopron fele'
13/20 anonim válasza:
Nem mindegy, helyileg hol elsz. Mo pont a vételkörzet határán van kb. Miskolcon csak akkor fog nekem jelet 2 ilyen óra is, ha kb. nyugat felé néz az eleje, vagy a hátulja, hogy a benne levő ferrit merölegesen álljon a frankfurti irányra. De van, hogy nappal nem is sikerül jelet fogni, csak az éjszakai jobb terjedéssel tudják venni a jeleket.
15/20 A kérdező kommentje:
Kültéren azonnal veszi a jelet, beltéren sajnos elveszti, gondolom gagyi az antennája. Az előző készülékkel nem volt ilyen gond ugyanazon a helyen.
2022. dec. 18. 11:53
16/20 kriszpo válasza:
Nekünk volt 2 is, de egyik sem tudta magát beállítani, hiába volt irányban kint az erkélyen. Állítottuk manuálisan.
#9-es: Úgy tudom, hogy Frankfurt Németországban van. Németország tőlünk nyugat - észak-nyugati irányban van. Tőlünk észak-keletre Ukrajna és Fehéroroszország van. Vagy valamit félreértek?
17/20 anonim válasza:
Elírtam, javítottam, neb..ogass, olvassvissza!
19/20 kriszpo válasza:
17: Eszemben sincs. Dehogy b..ogatlak, csak hirtelen nem tudtam hol vagyok, keleten vagy nyugaton. Láttam, javítottad, ügyes vagy.
",ssago..ben ,mattotívaj ,matrílE"
Hát megpróbáltam "olvasnivissza", de ennek semmi értelme.
Na mindegy. A lényeg, hogy surázoznak agyba-főbe, de nem mindenkinek működik a dolog. Egyébként meg nem is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!