Miért nincs hangja a laptopomnak?
Sokat használom HDMi_vel a tv-n. Mindig amikor csatlakoztattam döcögve ment át a jel, először fekete kép, a hang se ment át egyből, de kb egy 10mp után helyre állt. A lényeg, hogy most HDMIn keresztül, tv-n van csak hangja. Tehát saját hangszórója nem szól, amikor kihúzom. Szóval én azt gyanítom, hogy valami be buggolt és folyamatosan hdmi portra küldi a jelet.
hogyan tudnám ezt megoldani?
Van a Windows-nak egy hangszóró tesztelő programja, azzal megszólalnak, tehát nincs hardveres problémája.
Köszönöm a segítséget!
Szia!
A hangbeállításokban át tudod állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett lejátszóeszköz. Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen windowst használsz, így az a legegyszerűbb, ha beírod a futtatásba (Windows gomb, és az r betű lenyomásával éred el), hogy mmsys.cpl, majd nyomsz egy entert. Majd a hangszóró melleetti "Alapértelmezett" gombot nyomd meg, és végül okézd le. Így fog szólni majd a hangszórója a laptopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!