Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nincs hangja a laptopomnak?

Miért nincs hangja a laptopomnak?

Figyelt kérdés

Sokat használom HDMi_vel a tv-n. Mindig amikor csatlakoztattam döcögve ment át a jel, először fekete kép, a hang se ment át egyből, de kb egy 10mp után helyre állt. A lényeg, hogy most HDMIn keresztül, tv-n van csak hangja. Tehát saját hangszórója nem szól, amikor kihúzom. Szóval én azt gyanítom, hogy valami be buggolt és folyamatosan hdmi portra küldi a jelet.

hogyan tudnám ezt megoldani?

Van a Windows-nak egy hangszóró tesztelő programja, azzal megszólalnak, tehát nincs hardveres problémája.

Köszönöm a segítséget!

2022. dec. 17. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A hangbeállításoknál te is tudsz váltani hogy hol küldje ki a hangot.
2022. dec. 17. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A hangbeállításokban át tudod állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett lejátszóeszköz. Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen windowst használsz, így az a legegyszerűbb, ha beírod a futtatásba (Windows gomb, és az r betű lenyomásával éred el), hogy mmsys.cpl, majd nyomsz egy entert. Majd a hangszóró melleetti "Alapértelmezett" gombot nyomd meg, és végül okézd le. Így fog szólni majd a hangszórója a laptopnak.

2022. dec. 17. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg a belső hangszórók vannak alapértelmezettkét beállítva.
2022. dec. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!