Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Írnátok olyan ingyenes QR kód...

Írnátok olyan ingyenes QR kód generáló oldalt, ahol a generált QR kód leolvasása nem válik X idő múlva fizetőssé, hanem örökre ingyenes marad?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!

#qr kód #qr kód generálás #qr kód generátor
2022. dec. 15. 15:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! 17—e utan meg megirom, hogy eltunt-e.
2022. dec. 15. 21:15
 12/16 A kérdező kommentje:
A kód megszűnt. Megszívtam :(
2022. dec. 18. 08:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért szívtad volna meg. Milliónyi INGYENES QR generátor létezik, használsz egy olyat, és legenerálod benne a szükséges kódot.
2022. dec. 18. 19:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Elolvastad a kérdésemet? Konkrét oldalt nem írsz, csak kioktatsz, hogy millió ingyenes létezik, okoskodó rosszindulatú hülyegyerek.

Egyébként azért szívtam meg, mert egy ajándék részeként már kinyomtattam és odaadtam azzal együtt.

2022. dec. 19. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Egyáltalán nem oktattalak ki, csak közöltem, hogy van egy csomó ingyenes.

Elég csak rákeresni, hogy "Free QR Code generátor" akár Google-n, akár a telefonod alkalmazásboltjában.

Sajnálom, hogy ezt nem tetted meg, mert akkor most nem kellett volna itt lehordanod mindennek, hanem magadtól is rájöttél volna, hogy az a QR generátor ahol létrehoztad először, az csak egy SCAM oldal lehetett.

Nem miattam szívtad meg, hanem a saját figyelmetlenséged és hanyagságod miatt, mert úgy ajándékoztál valakinek valamit, hogy nem néztél utána, hogy a kód megmarad-e.

Úgyhogy a "hülyegyerek" szót inkább nem is mondtad volna.

2022. dec. 20. 01:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Szanalmas, hogy ezt kellett irnom, hogy egy valaszt kapjak egy kerdesre, amiben KONKRET ingyenes qr oldal tippeket kerek, talan mert zero tapasztalatom van qr kod generalas teren. Bar konkret oldal cimet meg mindig nem kaptam, de mar mindegy is. A tudatlan nem egyenlo a figyelmetlennel. De ha mar figyelmetlenseg, kettonk kozul ki az, aki nem olvas el figyelmesen egy kerdest, amiben egy masik linket ker, hanem odak*rja, hogy "rengeteg van" es hogy "figyelmetlen vagy, amiert nem ertesz hozza es magadtol nem tudod, mire kene keresni"? A kerdes koltoi volt, nem kell ra valaszolni, kosz a semmit.
2022. dec. 20. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!