Írnátok olyan ingyenes QR kód generáló oldalt, ahol a generált QR kód leolvasása nem válik X idő múlva fizetőssé, hanem örökre ingyenes marad?
Elolvastad a kérdésemet? Konkrét oldalt nem írsz, csak kioktatsz, hogy millió ingyenes létezik, okoskodó rosszindulatú hülyegyerek.
Egyébként azért szívtam meg, mert egy ajándék részeként már kinyomtattam és odaadtam azzal együtt.
#14 Egyáltalán nem oktattalak ki, csak közöltem, hogy van egy csomó ingyenes.
Elég csak rákeresni, hogy "Free QR Code generátor" akár Google-n, akár a telefonod alkalmazásboltjában.
Sajnálom, hogy ezt nem tetted meg, mert akkor most nem kellett volna itt lehordanod mindennek, hanem magadtól is rájöttél volna, hogy az a QR generátor ahol létrehoztad először, az csak egy SCAM oldal lehetett.
Nem miattam szívtad meg, hanem a saját figyelmetlenséged és hanyagságod miatt, mert úgy ajándékoztál valakinek valamit, hogy nem néztél utána, hogy a kód megmarad-e.
Úgyhogy a "hülyegyerek" szót inkább nem is mondtad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!