Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes Macbookot venni?

Érdemes Macbookot venni?

Figyelt kérdés
Mivel már elég régi a laptopom, arra gondoltam hogy vennék egy macbookot. A telefonom és a tabletem is apple, soha nem volt velük gondom ezért gondoltam hogy egy macbookot vennék következő laptopnak. Viszont nézegettem őket használtan, a legtöbbnek van valami baja. Leg gyakoribb hiba a kijelző, a billentyűzet és az akksi szokott lenni ahogy észre vettem. A kérdés tehát az lenne hogy ezek valóban ennyire silány minőségű gépek? Vagy csak az emberek nem tudnak rá vigyázni? Én amúgy újat szeretnék venni de nem szeretném azt se hogy tönkre menjen miután lejár a garancia. Normális, indokolt válaszokat várok hogyha rossz akkor miért rossz. Azt hogy “szar az apple” nem veszem véleménynek úgyhogy ha csak vitatkozni akarsz egy jót akkor rossz helyen jársz mert nem fogok válaszolni :D

2022. dec. 15. 14:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak a Wreckfest meg a GTA 5 kéne rá semmi más. A mostani laptopomon el megy mind a kettő alacsony grafikán pedig nem mai gép.
2022. dec. 20. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy egyik játék sem jelent meg macos-re xD
2022. dec. 26. 06:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor marad a windows
2022. dec. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!