Nekem van egy Zeppelin órám, így nem kell másik. Namármost amit én kaptam még nagyon régen Karácsonyra, az akkor volt 77 ezer, de sok évvel később egy nagyon hasonló ugyanabból a márkából meg 134 ezer volt. Tehát ha nekem kéne vennem, akkor tennék még mellé. Vagy nem is vennék. Legalábbis ha óra kéne és ugyanazokat ismerném, amiket ma. De amit láttam még évekkel ezelőtt és tetszett, az is olyan 130-140 volt, ami nem túl drága. Egyik magyar videósnak lett egy órája (nevét nem írom le), ami amúgy tetszik nekem, de azt az álszent moslék embert nem akarom pénzzel támogatni. Pedig akár még meg is venném.
2022. dec. 14. 18:28
6/7 anonim válasza:
"100 ezerért óra xDD Még ha legalább okosóra lenne de egy sima órát ennyiért?? Megveszem 5-ért, ugyan azt az időt mutatja :D"
Az okosóra több funkcióval bír, de sosem lesz az olyan elegáns és értékes, mint egy minőségibb féle "hagyományos" óra. Ráadásul a legszuperebb Apple okosórából kijön az újabb fajta 1 év múlva, 3 éb múlva lesz belőle 2 újabb is, a régebbi meg aktualitását veszti majd. Amúgy az okosóra az miért is eszenciális dolog? Telefonálni jobb róla, de mi olyat tud, ami kell a hétköznapokban is? A "hagyományos" órák legalább megjelenést és minőséget adnak, nem hasztalan vagy szinte hasztalan funkciókat.
2022. dec. 14. 18:34
7/7 anonim válasza:
#2 Egyszerűen nem érted az órát mint eszközt, fogalmat. Van ilyen, nincs ezzel gond. :) Neked találták ki az okosórát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!