Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell felrakni a falra a...

Hogy kell felrakni a falra a tv-t? Többi lent

Figyelt kérdés

Szüleimtől kaptam egy tv-t. A tv állványom a falon olyan, hogy négyzet alakú ahova a csavart kell tenni. Volt már rajta tv szóval tudom, hogy hogy kéne rátenni de amit kaptam tv azon nem látok lyukat.

Mivel egy kb 6-7 éves Sony tvről beszélünk lehet, hogy azon nincs ilyen csavar hely? Vagy külön kell venni hozzá valamit?

Lányként ez a szerelés dolog nagyon távol áll tőlem 😅

#szerelés #csavar #TV #falra szerelhető állvány
2022. dec. 10. 18:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezen az útmutatón nem teljesen igazodom ki. Vagyis nem értem, hogy hova kellene a csavar. Na mindegy köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! További szép hétvégét!
2022. dec. 10. 20:21
 12/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ehez hasonló állványom van. Akkor ezzel nem lehet?

2022. dec. 10. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nem lehet sajnos.

A lábát kell a hátuljára felcsavarozni és annál fogva lehet felakasztani.

2022. dec. 10. 20:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudsz küldeni linket, hogy milyen tv állvány kellene hozzá?
2022. dec. 10. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Csak ismételni tudom magam...

"A lábát kell a hátuljára felcsavarozni és annál fogva lehet felakasztani."

A lábát úgy kell felrakni a hátuljára, hogy ami amúgy tv előlapja felé van az a része legyen felül és felakasztod a hozzá kapott műanyag cuccra.

2022. dec. 10. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

"Tudsz küldeni linket, hogy milyen tv állvány kellene hozzá?"

Tudsz szöveget értelmezni?

A szabvány olyan dolog, hogy a használói megegyeztek abban, hogy ugyanoda fúrják a lyukat a tv hátulján, és a boltban kapható tartókat így gond nélkül fel lehet szerelni rá.

A te esetedben nincs ilyen szabványos megoldás, csak egy saját ötlet alapján a saját talp átszerelésével lehetne megoldani. A szabványos bolti tartóhoz való rögzítési helyet nem alakították ki rajta. Tehát lényegtelen hogy neked milyen tartód van, illetve az sem számít hogy akarsz hozzá venni egyet.

Keress a családban valakit, akinek egy kicsit több gyakorlati érzéke van és mutasd meg neki hogy miket írtunk, illetve a linkelt dokumentumokat.

Még az sem megoldás, hogy a talpat ráhegessze valaki a fali konzolodra, mert a tv függesztése úgy van kialakítva, hogy a hátoldalának a falra kell támaszkodnia.

2022. dec. 11. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Alábbi képen egy másik típus szerepel, de hasonlót kell elképzelni:

[link]

Kell egy bútorlapot vágni, vagy keresni otthon egy hulladék polcdarabot, falapot, amit találsz.

Kell még bútorlapcsavar, szerszámok.

Vagy olyan ember, aki fémmegmunkáló képességekkel bír és egy vaslemezzel áthidalja neked a problémát.

2022. dec. 11. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Még az előzőhöz, tehát ott lent látható két korong, amire felfekszik, továbbá a bútorlapcsavar nem gyenge, de inkább átmenő csavarral oldanám meg, ami talán megnyugtatóbb, ilyen esetben.
2022. dec. 11. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!