Hogy kell felrakni a falra a tv-t? Többi lent
Szüleimtől kaptam egy tv-t. A tv állványom a falon olyan, hogy négyzet alakú ahova a csavart kell tenni. Volt már rajta tv szóval tudom, hogy hogy kéne rátenni de amit kaptam tv azon nem látok lyukat.
Mivel egy kb 6-7 éves Sony tvről beszélünk lehet, hogy azon nincs ilyen csavar hely? Vagy külön kell venni hozzá valamit?
Lányként ez a szerelés dolog nagyon távol áll tőlem 😅
Ehez hasonló állványom van. Akkor ezzel nem lehet?
Azzal nem lehet sajnos.
A lábát kell a hátuljára felcsavarozni és annál fogva lehet felakasztani.
Csak ismételni tudom magam...
"A lábát kell a hátuljára felcsavarozni és annál fogva lehet felakasztani."
A lábát úgy kell felrakni a hátuljára, hogy ami amúgy tv előlapja felé van az a része legyen felül és felakasztod a hozzá kapott műanyag cuccra.
"Tudsz küldeni linket, hogy milyen tv állvány kellene hozzá?"
Tudsz szöveget értelmezni?
A szabvány olyan dolog, hogy a használói megegyeztek abban, hogy ugyanoda fúrják a lyukat a tv hátulján, és a boltban kapható tartókat így gond nélkül fel lehet szerelni rá.
A te esetedben nincs ilyen szabványos megoldás, csak egy saját ötlet alapján a saját talp átszerelésével lehetne megoldani. A szabványos bolti tartóhoz való rögzítési helyet nem alakították ki rajta. Tehát lényegtelen hogy neked milyen tartód van, illetve az sem számít hogy akarsz hozzá venni egyet.
Keress a családban valakit, akinek egy kicsit több gyakorlati érzéke van és mutasd meg neki hogy miket írtunk, illetve a linkelt dokumentumokat.
Még az sem megoldás, hogy a talpat ráhegessze valaki a fali konzolodra, mert a tv függesztése úgy van kialakítva, hogy a hátoldalának a falra kell támaszkodnia.
Alábbi képen egy másik típus szerepel, de hasonlót kell elképzelni:
Kell egy bútorlapot vágni, vagy keresni otthon egy hulladék polcdarabot, falapot, amit találsz.
Kell még bútorlapcsavar, szerszámok.
Vagy olyan ember, aki fémmegmunkáló képességekkel bír és egy vaslemezzel áthidalja neked a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!